Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

lauantai 26. maaliskuuta 2016

Aurinko ❤️


Miten ihanan aurinkoinen kevätpäivä ollut tänään. Vuoden ekat viralliset pihahommat (lumenkolausta ei lasketa) tehty! Muutamat muuttolinnut tuli bongattua päivän aikana. Ja jos tuota taivaskuvaa oikein tarkkaan katsoo, voi nähdä linnut :)

Sain leikattua kaikki ruusut ja pensaat. Pihakalusteetkin laitettu nyt paikalleen. Ja ihan oikeasti istuskelin hihattomalla paidalla terassilla iltapäivällä. Ihanaa, kun aurinko lämmittää :)Pääsiäisasetelmat kuistille tein jo viime viikonloppuna, kun oli aikaa. Ja aikaa on ollut kulutetettavana, kun isäntä ollut jo reilun viikon työreissussa... Arkipäivät menee töissä ja harrastuksissa, mutta tää pitkä vapaa tuntuu paikoitellen aika tylsältä.Paloturvallisuudesta en tiedä, mutta olen ihan rakastunut tähän itsetehtyyn koivunoksa-narsissilyhtyyn ❤️Mukavaa pääsiäisen jatkoa itse kullekin :)


4 kommenttia:

 1. Ihanuutta ja aurinkoa pääsiäiseen, kevät on kulman takana! Hiukan kyllä kadehdin teidän aurinkoterassia- HALUU KANS!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä aurinkoisten päivien lempipaikka tuo terassi ❤️ Tämän kesän haaveisiin kuuluu piharakennus, jossa voi istuskella huonommillakin säillä ;D
   Ihanaa päivänjatkoa :)

   Poista
 2. Ihanan näköistä! Odotan, että minäkin pääsen mökille. Kotona en koskaan istuskele terassilla, mökillä sitäkin enemmän! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan huippua, kun kesä vihdoin tulossa ❤️
   Mukavaa vapaapäivää :)

   Poista