Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

maanantai 18. tammikuuta 2016

Kevättä odotellessa


Viikon eka työpäivä takana. Aivan poikki edelleen reissusta, joten siinäpä oivallinen tekosyy olla aloittamatta kuntoilua. Ei vaan jaksa ;)

Ahdistaa loman loppuminen ja tää talvi. Edes pimeys ei ole niin kamalaa kuin pakkanen. Pientä piristystä sentään tuo lisääntyvä valoisa aika sekä ihanat tulppaanit; varma kevään merkki.

Lumihommia on riittänyt kotiin paluun jälkeen ihan kiitettävästi.
Edes meidän Lumi ei tykkää talvesta. ;)Onneksi pakkoliikuntaa on pian luvassa, kun aloitetaan työkaverin kanssa lenkkeily, ja ehkä jotain tiukennettua ruokavaliotakin on tiedossa.

Nyt toivon vain tämän matkaväsyn loppumista, jotta jaksaisi kotona muutakin kuin istuskella.

Mukavaa viikkoa kaikesta huolimatta :)

3 kommenttia:

 1. Kunnon lumityöt on vallan oivallista hyötyliikuntaa. Minä taas hehkutan tämän hienon talven puolesta. Lunta ja pakkasta, mitkä ihanat ulkoilusäät!!! Ja todetaan vielä, että kyllä minäkin auringosta ja lämmöstä tykkään, mutta tällainen kunnon talvi on kans ihan JEES. Mulle hankalinta on ne marraskuun räpiskäkelit ja pimeys...nyt mennään kuitenkin kohisten kohti kevättä. Tsemppiä!!!

  VastaaPoista
 2. Voi vähän aikaa kestää sopeutuminen näihin pakkaslukemiin niiden ihanien hellepäivien jälkeen ❤️ Mä poden kamalaa flunssaa mä tahdon töihin ja ulos :) Mukavaa keskiviikko iltaa ❤️

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä sinne arkeen, arkeen paluu pitkän loman jälkeen on oma hommansa.

  Mäkin odotan jo kevättä, en ole talvi-ihminen yhtään ja pimeys ottaa oikeasti koville....
  Iloa ja kevätvaloa!

  VastaaPoista