Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

lauantai 24. lokakuuta 2015

Juosten aurinkoon

Täällä vietetty ihanan rentouttavaa syyslomaa tiistai-iltapäivästä alkaen. Kuopuksen varvasongelman takia jäkisjututkin ollut katkolla tämän viikon, joten on ollut aikaa siivoilla ja liikkua. Isäntä heitti keskiviikkona Tampereen reissun työn merkeissä, ja ehdotti itse, että kävisi Ikeassa (Mitä hemmettiä!?)
Hänen suurin intonsa oli hakea uusi paistinpannu, mutta tottakai laitoin viestillä heti muutaman pikkutarpeen. Ne Ikean 365+ teflonpannut ovat muuten aivan huippuja hinta-laatusuhteeltaan!
Lisäksi sain uutuuskynttilöitä, ja Eteisen lipaston päälle uuden halvan pöytälampun. Meillä on yöpöydillä samanlaiset, ja tykkään kyseisen lampun muotoilusta, ja erityisesti siitä valosta, jonka se antaa.Neilikat pääsivät päiväksi tuuraamaan kynttilähurrikaania.Sitten viikon tärkeimpiin juttuihin... Syömisen lisäksi on otettu liikunnasta ilo irti! Ajatella tasan kahden kuukauden päästä ihaillaan ensimmäistä auringonlaskua Krabilla. Nyt ei  ole siis enää muita mahiksia, kun alkaa liikkumaan. Ja tutkailla vähän noita syömisiä. (Tosin CM-tarjous Ben & Jerry's -jäätelöstä ei tullut ihan hyvään aikaan :P)
Ollan siipan kanssa keskusteltu vakavasti, että alettais vanhalle kunnon GoFatGo-dieetille. Siinä ei tarvii kärsii nälästä, ja se on siinä mielessä helppo toteuttaa, että ruokamäärät on helppo muistaa ulkoa, ja ne voi valmistaa etukäteen valmiiksi.Eilisen 10 km jälkeen. On muuten ihana huomata, kuinka pienellä treenillä juokseminen muuttuu taas kevyemmäksi :)Viime sunnuntaina oli loisto sää reippailuun. Ilo liikunnasta revittiin sekä miehen ja koiran kanssa, että ystävän kanssa.


Metsälenkkeilyä koiran ja miehen kanssa.


Kaverin kanssa vakiolenkillä. Nopeus on nykyään vähän hitaampi johtuen siitä, että hölötetään koko matka. Parasta terapiaa.Työkaverin kanssa ollaan yritetty palauttaa meidän edelliskeväinen aamulenkki innostus. Silloin kun työpäivä alkaa klo 8, me tapaamme työmaalla jo puoli seitsemältä, ja lähdetään reippailemaan. Suosittelen! Suihkun kautta aamupalalle, ja sorvin ääreen heränneenä ;)


Tiistaiaamun lenkki


Tiistai-illalla vielä kaverilenkki <3


Syysloman kunniaksi käytiin isännän kanssa torstaina koiralenkillä. Kierreltiin puskia pitkin. Täällä meidän seudulla on kyllä hyviä metsäreittejä!


Hurttalenkillä.


Perjantaiaamulla päätin lähteä yksin kympille. Sää oli aivan paras mahdollinen! Pientä tihkusadetta.Iltapäivällä aurinko paistoi lämpimästi, kun lenkkeiltiin isännän kanssa.


Vauhtiakin alkaa näemmäs löytyä, kun kaverina on vain radio.

Perjantaina isäntä ylipuhui mut vielä metsälenkille koiran kanssa. Oli kyllä mehut puristettu tästä muijasta tuon lenkin jälkeen.


Voin sanoa rehellisesti, että on aika tyytyväinen olo tämän viikon saldoon! Mitään suurempia kremppojakaan ei tunnu *kopkopkop*
Tänään ohjelmassa metsälenkkiä. Huomenna taas juostaan.

Ihanaista viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihana toi lamppu! Oliko kallis?

  Ja hitsi vie ihailen tota sun energisyyttä ja reippautta.....Mulla on nyt hiukan juoksukunto tippunut, työ niin stressaavaa ja oon koko ajan ylikierroksilla etten ole halunnut juosta vaan oon tarvinnut palauttavampaa urheilua esim sauvakävelyä tms

  Pusut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tää reippaus johtuu tästä syyslomasta ;)
   Lamppu on Årstid nimeltään, ja hinta vaivaiset 14,99€. Suosittelen :)
   Koita pärjäillä töissä. Kyllä niitä vähemmän stressaavia aikojakin varmasti vielä tulee <3

   Poista
  2. Tää tyttö taitaa kurvata ens viikolla ikeaan :D

   Poista
 2. Kyllä sä sitten olet ollut ahkera liikkuja. Minulla juoksurintamalla on havaittavissa selvää hiipumista. Ilmeisesti minulta puuttuu tuo "porkkana" siihen. Ensi kevään Karhuviestiin kun on vielä aikaa, eikä tässä muita etappeja ole tiedossa...Jos tästä vielä juoksun saisi aloitettua... :)

  VastaaPoista
 3. Wau mikä määrä lenkkejä :) Sä oletkin liikkunut aktiivisesti tosiaan :) Mukavaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
 4. Voi ihana te pääsette pian reissuun! Tuolla tiedolla kyllä elelee ja saa ihmeesti motivaatiota myös terveelliseen elämään :)
  Vautsi sun lenkkejä! :)

  VastaaPoista