Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

lauantai 19. syyskuuta 2015

Syysistutuksia

Prisman kantispäivien innoittamana (=rehellisyyden nimissä hetken mielijohteesta) päädyin hankkimaan muutamia syksyisiä rönttejä. Olin käynyt jo aikaisemmin useita kertoja pyörimässä puutarhamyymälöissä krysanteemien, callunoiden ja ericoiden seassa. Jos jonkinnäköisiä "hopeisiakin" syyskasveja on ollut tarjolla. Mutta... Kun ei kolahda, niin ei kolahda.
Surkeita tunteita herättää kesän loppuminen ja ei niin freesit kesäkukat ruukuissa, mutta en vaan oikeen tykkää noista syyskukkavaihtoehdoista...

Syysale ja -15% antoi kuitenkin sysäyksen tunkea kärryihin perjantai ruuhkassa 8 callunaa, pienen pallo- ja timanttituijan sekä hopealangan. Tämän kaiken sai alle 30 €:lla.

Sateisen ja myrskyisen perjantain jälkeen koitti mukavan aurinkoinen lauantai. Ei muuta kuin istutushommiin! 


 


Callunoita oli tarjolla useampaa lajiketta. Nämä olivat nimeltään Athene. Ihanaisen pinkkejä :)Pallotuija sai kaverikseen kolme callunaa.Timanttituijan juurelle päätyi hopealanka ja calluna.Siinä he ovat! Loput neljä callunaa istutin kolmanteen ruukkuun. 
Illan hämärtyessä on ihana laittaa kynttilät lyhtyihin, ja nauttia vapaaillasta. Tänä viikonloppuna ei edes jääkiekkoilla ;)
Ihanaa viikonloppua ❤️

4 kommenttia:

 1. Vihreä ja pinkki ne yhteen soppii :) Minulla kukkii vielä orvokit siihen malliin, että taidan jättää callunat kokonaan väliin. (Tämän kirjoitettuani todennäköisesti raahaan heti alkuviikosta muutaman kassillisen horsmia taas kaupasta.) Leppoisaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Minulla osa kesäkukista kukkii vielä enkä ole hennonnut siirtää niitä vielä pois. Callunat ovat olleet ruukussa jo jonkin aikaa ja ehkä lisäilen vielä tuota ikivihreää kesäkukista jääviin ruukkuihin. Tänään on ollut kyllä kiva päivä ja huomiseksi lupailevat vielä samanlaista säätä. Huomenna nokka kohti Silakkamarkkinoita... :).

  VastaaPoista
 3. Kaunista! Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua :)!

  VastaaPoista
 4. Ihania syysistutuksia <3 Minulla on vielä kanervat hankkimatta, laiska minä :( Mukavaa alkanutta viikkoa sinne päin <3

  VastaaPoista