Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

maanantai 31. elokuuta 2015

Kevään työt kukoistaa

Keväällä tehdyssä kukkapenkissä kukkivat nyt syysleimut "Elli " ja "Starfire" sekä kultahelokki. Aika räikeetä sanon minä :D Mutta niiiiin ihanan pirteää ja aurinkoista.

Syysleimut ja kultahelokit (sekä sienet?!)

Oikealla pieni hortensia "Bella Anna", jossa marjapuuronpunaiset kukat. Kevään hankintoja :)

Koristeomanapuun ympärillä kukkivat Hobby-patioruusut ja Iceberg-ryhmäruusut

Hortensia Annabelle

Voipi olla, että muutoksen tuulet puhaltaa tässä esillepanossa jo tänä syksynä ;)

Täältä pääset katsomaan, miltä näytti toukokuun loppupuolella.

8 kommenttia:

 1. Ihanan pirteitä kukkaistutuksia :) Meillä ei pihalle ole vielä laitettu mitään vaikka jo 3v asuttu täällä mutta mietin josko nyt tulppaaneja, narsisseja istuttelisi johonkin ensi kevättä piristämään :) Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Mä en ole oikein saanut noita keväisiä sipulikukkia koskaan menestymään :D Voiskin taas yrittää laittaa tänä syksynä :D Meillä on nyt vaan koko takapiha mullin mallin (kuten edellisestä postauksesta näkyy...), ettei ole oikein hyviä istutuspaikkoja :P
   Viikko vierähtänyt nopeesti :)

   Poista
 2. Upea piha, upea nainen :)!! Kyllä tuolla kelpaa viettää samettisia syyskuun iltoja....
  Puss sinne

  VastaaPoista
 3. Teillä on tuota kukkaloistoa. Hienon näköiset on istutukset Minun hortensiat näyttävät sinun istutusten rinnalla aika onnettomilta. Sulle olisi blogini puolella tulossa haaste (ilm. tiistaina). Käypä vilkaisemassa ja nappaa omaan blogiisi. Mukavaa alkanutta viikkoa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaste vastaanotettu, kun vaan ehtis vastaamaan :D

   Poista
 4. Oletko ihan itse laittanut tuon pihanne alusta asti? Joillakin sitä vaan on silmää :). Itse tuskailen täällä ruohokentän kanssa ja mietin, josko sitä joskus jotain johonkin laittaisi, mutta aloittaminen on jotenkin todella hankalaa. Ei oikein hahmota mistä edes aloittaisin :/.

  VastaaPoista
 5. Keskelle metsää rakennettiin talo, joten pientä hommaa ollut tässä viimeiset 7 vuotta. Mottoni taitaa olla pikku hiljaa... Projektin suurin este taitaa olla raha :((
  Odotan niin, että takapihallamme oleva rakennusprojekti (josta siis edellisessä postauksessa) etenisi aimo harppauksin ensi kesänä, jotta pääsis laittaa istutuksia sinnekin. Nyt ei sinne voi laitta oikein mitään.
  Toisaalta vaikeeta, kun on niin pieni piha, toisaalta helpotus ;)
  Mukavaa arkeen paluuta sulle! :)

  VastaaPoista