Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

maanantai 31. elokuuta 2015

Kesän viimeinen viikonloppu

Kesän viimeisestä viikonlopusta tuli erityisen tehokas. Saatiin todella hyödynnettyä se, että isännälläkin oli vapaata :) Viikonlopun ihanuutta lisäsi se, että sain siivottua jo torstaina kodin kuntoon. (Taitaa olla viime kerrasta melkosen pitkä aika...)


Kesällä on hetkittäin tuntunut, etten enää tykkääkään näistä kehyksistä, mutta onneksi olen nainen, ja saan muuttaa mieltä. Nyt hämärtyvissä syysilloissa ne ovat taas niin ihanat.


Aamuaurinkoa keittiössä. Hääpäivälahjaksi saatu orkideakin on vielä loistovoinnissa (*kopkopkop*)
Lenkkeily ei mahtunut tähän viikonloppuun, mutta hyötyliikuntaa tuli saatua piha- ja rakennuspuuhissa. Pieni takapakki aurinkoiselle viikonlopulle oli kuopuksen perjantai-iltana alkanut kuume. Pikkumiehen viikonloppu menikin sohvalla torkkuessa ja telkkarin parissa.

Sunnuntaiaamuna odotti näin kiva näky keittiön ikkunasta. Voin jo melkein kuvitella, miltä huvimaja tulee näyttämään, kun se tuohon takapihalle jonain päivänä nousee :) 
Isäntä ja kaverinsa uurastivat koko lauantain, ja huvimajan anturalaudoitus on nyt valmis. Tämän vuoden puolella on tarkoitus saada pohjatyöt tehdyksi, joten jo oli aikakin ;)
Sunnuntaina nakuteltiin vielä neljälle pilarille laatikot valua varten, ja tehtiin esivalmisteluja varaston anturalaudoitukselle. Kivaa hommaa tää rakentaminen, kun ollaan molemmat tavallisen pihalla :DSiinä se kesän viimeinen viikonloppu hujahtikin ohi. Tyytyväinen olo, kun jotain edistystä rakennusrintamalla saatu aikaan. Osa kesäkukista vaihtui kesän loppumisen kunniaksi lyhtyihin :)
Mukavaa viikkoa!


4 kommenttia:

 1. Kyllä vaan sitä on ahkeroitu. Talveksi rakentelu lepotilaan, niin keväällä on hyvä jatkaa...;)
  Toivottavasti nuorempi mies on jo kunnossa. Mä vähän jo jäähallilla ihmettelin, missä olit, kun ei näkynyt. Nyt syykin selvisi. Meille on muuten nakitettu Tepsin peliin toimitsijahommia!!!! Minä olen valitettavasti (!) Virossa juoksutapahtumassa, joten isäntä saa hoitaa vuoroni...

  VastaaPoista
 2. Mä vähän puolisalaa haaveilen somasta huvikummusta. Toimisi myös näköesteenä naapureihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä peittää kesällä tuo aronia-aidanne mukavasti näkymät naapuriin, mutta en malttais odottaa, että pääsee viettämään syysiltoja tuonne huvimajaan... Ehkä jo 2016 ;)

   Poista
 3. Mä vähän puolisalaa haaveilen somasta huvikummusta. Toimisi myös näköesteenä naapureihin :)

  VastaaPoista