Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

lauantai 22. elokuuta 2015

Arjen mukana saapui kiire

Eipä ole taas jaksanut tai ehtinyt kirjoitella yhtään mitään... Töihin paluu koitti 1,5 viikkoa sitten. Samaan syssyyn alkoi lapsilla 3. ja 8. luokka. Ja tietty pojan jääkiekkoharrastus. 
Ollut aikamoista aikataulujen yhteen sovittamista, että on saanut kaiken hoidettua. Kaipa se taas tästä, kun tottuu tähän sykkimiseen.

Loman loppumisen tuskaa on helpottanut ihanat säät ❤️ Kaikki vähäinen vapaa-aika onkin kulunut pihalla. (Kiva lainalippis perheen päältä :D)Keväällä itsekylvetyt tuoksuherneetkin ovat vihdoin kukassa ❤️Piharakennusprojektikin on edennyt vähän, kun isäntä ollut viikonloppuja kotona :) Ohjelmassa lapiointia...Seuraava postaus käsittelee toivon mukaan terveellistä ja liikunnallista syyskuuta ;) Aamulenkkeilyt on sentään palanneet arjen mukana.

Nyt nautitaan auringosta ja viikonlopusta! ❤️

12 kommenttia:

 1. Kiva kirsikkabanneri :) Arki osaa olla aika tyly kaveri... Tsemppiä syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Onneksi auringosta saa voimaa :)

   Poista
 2. Onneksi kesä jatkuu ulkona, vaikka arkikiireet painavatkin. Vapaalla voi sitten vielä tavoitella lomafiilistä. Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saanut kyllä nauttia ihanasta viikonloppuvapaasta, kun lämpimät ilmat vihdoin alkoivat :)

   Poista
 3. Ihana banneri ❤️ Aamulenkit kuullostaa hyvältä, saisinkohan minäkin aloitettua lenkkeilyllä ensi viikon :) Mukavaa sunnuntai päivää ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiven takana ollut täälläkin aloitus ;)
   Ihanaista sunnuntaita ❤️

   Poista
 4. Meikäläinen on harrastanut nyt vuorotteluvapaan aikana monenlaista lenkkeilyä, sillä nyt en voi käyttää ainakaan kiirettä tekosyynä. Ei käy kyllä yhtään kateeksi tuota kiireistä elämää, sillä nyt huomaan itsekin kuinka ohjelmoituna sitä on mennyt useamman vuoden ajan. Tämä pieni hengähdys tuli kyllä tarpeeseen.
  Kaiken kiireen ja tohinan keskellä yritä pitää huoli myös itsestäsi...äläkä ainakaan ota stressiä tästä bloggaamisesta...;) Nautitaan näistä aurinkoisista ja lämpimistä päivistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edelleen vaan nautitaan aurinkoisista päivistä :)

   Poista
 5. Heips! Aamulenkkejä ei ole täälläkään tullut tehtyä yhtään. Täytyykin tuo saada taas arkeen mukaan. Tosin ensin hengitys taas pelaamaan.

  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Samat fiilikset täällä aikataulujen suhteen :P Voimia <3 Ja voi noita sinun tuoksuherneitäsi - aivan ihania ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköstä vaan olekin ihania? <3
   Heti tuli arkeen pieni tauko, kun pikkumies kuumeillut viikonlopun... Nyt toivotaan, että tauti olis taltutettu :)

   Poista