Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Liikunta palasi viikko-ohjelmaan

Pieni (tai suuri, miten sen nyt ottaa) liikuntatauko on ohi! Aikataulu ei todellakaan ole ollut suotuisampi liikkumiselle, mutta nyt olikin kyse enemmänkin pakosta :D
Kolarista kärsinyt auto ollut pois pelistä kauan, ja tietty sunnuntaina isäntä lähti reissuun... mun autolla.

Kolme päivää siis pyöräilty töihin.
Matkaa kertyy vajaa viisi kilometriä, mutta tää alle vartin hurruttelu saa kyllä mukavasti hien pintaan...Hyvää huomenta! Meikkausosuus jäi työmaalle ;) Aina kiire.Todella hyvät pyöräilysäät ollut koko alkuviikon! Tosin hanskat ja pipo ollut aamuisin tarpeeseen. Varsinkin tänään, kun työt alkoi jo puoli seiskalta. Mutta mikä ihana auringonpaiste. ❤️
Suurta päänvaivaa on aiheuttanut juniorikiekkoilijamme nelipäiväinen jäkisleiri, joka kestää aamusta iltapäivään... Onneksi kyydit saatiin sumplittua jotenkin. Leiri ollut siitä kiva, ettei tarvii työpäivän aikana murehtia, miten kotona sujuu. :)


Juuri, kun olin hyväksynyt viikon autottomuuden niin... TADAA! Auton korjaus oli valmis jo tänään päivällä. Voi riemun päivää, kun asiat alko taas sujumaan!


Huomenna pääsen viemään pojan leirille, mutta taidanpa autosta huolimatta polkasta töihin. 
Niin, ja jouduin mä tänään 5 km juoksemaankin, kun hain auton korjaamolta :D Viime viikkoihin nähden ollut siis oikeen sporttiviikko.
Ja miten paljon parempi olo fyysisesti, kun liikkuu edes vähän!

Lomaan pari viikkoa, ja kesä senkun paranee. Ihanaa viikkoa ❤️

6 kommenttia:

 1. Sinä reipas! Se on kyllä totta, että LIIKKUMINEN tuo AINA hyvää mieltä! Mitä enemmän sen parempi!
  Iloista ja kaunista loppuviikkoa!!

  VastaaPoista
 2. Ihanan hyväntulinen postaus ja jee aktiiviselle viikolle :)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Hyötyliikuntaa parhaimmillaan. Välillä itsekin miettii, että autosta periaatteessa voisi luopua... Mutta sitten taas... Eipä tätä mökkimatkaa (n. 55 km) ihan joka kerta viitsisi polkea... Heh!

  Kivaa viikonvaihdetta sinulle!

  http://liikunnaniloa1.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Hyvä Suvi! Täällä liikuntatauko on ollut myös melko totaalista (ja tuttu ilmiö aikaisemmilakin kesiltä). Kävin tänään ostamassa uudet lenkkarit ja toivon , että niistä saisin taas uutta "buustia". Tosin tänään tein hyötyliikuntaa melkein neljä tuntia pihalla...Ei huono suoritus meikäläiseltä. Loma se vaan lähenee sinullakin ja todellakin, kelit vain paranevat. Tsemppiä sinne viimeisille viikoille!

  VastaaPoista
 5. Ihana reipas sinä <3 Minulle oli aivan pakkopullaa pyöräillä töihin kun auto oli huollossa pari päivää vaikka työmatkani onkin vain n 3 kilsaa, tottunut liian autolla menemään mutta oli toisaalta mukava aamuvarhaisella pyöräillä ja ihailla kesäistä luontoa :)Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Ihana koristeomenapuu tuossa viimeisessä kuvassa ❤
  Olen iloinen puolestasi, että voit pyöräillä töihin - sehän on näin kesäisin ihan parasta! Minullakin oli se tapana, kun asuimme Helsingissä ja työmatkaa oli vain kymmenkunta kilometriä.
  Nyt työmatkapyöräily menisi itselläni vähän turhan rankaksi, kun matkaa duuniin on melkein 40km ;)

  VastaaPoista