Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

lauantai 2. toukokuuta 2015

Vaatehömpötyksiä

Viime viikolla sain Sportamoresta paketin. Totuuden nimessä pakko myöntää, etten ole juossut uudet releet päällä vielä metriäkään :D
No, tänään päästiin niin pitkälle, että kiskoin vermeet päälle, ja rakas tyttäreni räpsi kuvia. Niken pinkit juoksutrikoot oli Sportamoressa tarjouksessa, joten uskaltauduin kokeilemaan paksuihin reisiini näinkin uskaliasta väriä (yleensä AINA mustaa). Trikoot ovat vähän paksumpaa, liukkaampaa materiaalia kuin mustat perusmustat Niken trikoot. Hyviltä tuntuvat päällä, ja niissä on muutama hyvä yksityiskohta, joista seuraavaksi :)Toisella "lonkalla" vetskaritasku ja toisella ilman vetskaria. Oon usein lenkillä sellanen räkänokka, että tonne sujahtaa helposti esim. nenäliina. :D Toppi on ihan perusmallia; ei siis sisäänommeltua liiviä tms. Ihanan ohut, vilpoinen materiaali :)Niken juoksutakkini on vanha kuin taivas, mutta jos haluaa näkyä kauas, se sopii hyvin trikoiden kanssa :D Luottolenkkikaverina toimii myös Peak Perfomance-panta ja Asicsin Trainerit. Tosin Trainerien vaimennus ei riitä mun vammaiselle jalalle jatkuvassa käytössä.Trikoissa on vyötäröllä nauhat. Välttämättömyys mun juoksuhousuissa! Mikään ei oo ärsyttävämpää kuin alaspäin valuvat trikoot :(Polven takana on ohutta, hengittävää materiaalia. Nilkoissa silikoninauhat, joten lahkeiden pitäisi pysyä siinä, mihin ne asettelee.Tilauksessa oli mukana myös Niken liivit, jotka riittävät tälläiselle "ei-niin-uhkealle" juoksuun ;)Viikon lisälöytönä Prismasta halppisjuoksusukkia. Tuntuvat kivan ohuilta :) Ja ovat makean värisiä!Huomenna taitaa lenkkireitti kutsua ;)
Luvassa auringonpaistetta ❤️

9 kommenttia:

 1. Hyvännäkösiä vermeitä. Mä tykkään tilata myös Sportamoresta, hyvä kauppa :)

  VastaaPoista
 2. Lenkkeily on kyllä välinelaji. Hyvät vermeet innostavat ihan todella. Minä tykkään myös pinkistä treenivaatteissa, mutta housut on aina mustat. Pitäisikö innostua väripöksyistä. Kerro ihmeessä, jos noilla kulkee paremmin. Hyvältä näyttää ainakin :).

  VastaaPoista
 3. Kyll ny kelppa karat!!!! Ostin viime kesänä kans uusia lenkkivaatteita, mutta niiden ulkoiluttaminen on ollut vähänlaista. Kelit kun tästä lämpiävät, uskallan minäkin "ohentaa" treenivaatteita. Taidankin tästä lähteä lenkille...plääh! :b

  VastaaPoista
 4. Nyt ei ole ainakaan vermeistä juoksun onnistuminen kiinni :D Ihana kuvasarja! Iloa ja intoa juoksulenkille <3

  VastaaPoista
 5. Ihanan pirteät juoksu varusteet :) Kyllä noilla juoksut sujuu :) Ja ei sulla mitään paksuja reisiä ole :) <3 Leppoisaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä nyt kelpaa! Nuo trikoot on ihanat, aina tosiaan tulee valkattua ne turvalliset mustat vaikka vaihtoehtojakin olisi. Kiitos tarkasta kuvauksesta, muistatko noiden trikoiden mallia? Alkoi kiinnostaa itsellekin hommata samantyyppiset :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.sportamore.fi/tuote/77833-nike-w-tech-tight-f-rosasvart

   Poista
 7. Onpas kivoja juoksukuteita - ja niin iloisissa väreissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trikoot osoittautuneet ihan hyviksi, mutta eivät mitään verrattuna Niken Filamenteihin. Ne on vaan parhaat kaikista! :)

   Poista