Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

maanantai 11. toukokuuta 2015

Think positive

Voi, miten väsyneeksi maanantaiksi erehdyin tätä päivää luulemaan. Aamulla torkutusta tunti (ei sitte millään päässy ylös sängystä). Työpäivä meni vanhasta tottumuksesta, mutta koko päivä meni kotiinpääsyä vähän väliä miettien. Ajatuskin "pakkolenkistä" ahdisti. Mutta niin ahdisti äitienpäivämässäilytkin hanurissa :PLenkki oli kuitenkin edessä, kun poika päätti lähteä jalistreeneihin kolmen kilsan päähän pyörällä, enkä joutunut taksikuskin hommiin. Mulla oli siis vapaa-aikaa tiedossa puolitoista tuntia. Ei auttanut, ku kiskoa pinkit trikoot jalkaan ja lähteä.

Suunnitelmissa oli normi 8 km tuttua reittiä, mutta alle kilometrin juoksun jälkeen päätin lähteä toiseen suuntaan. Ajatus oli vielä siinä vaiheessa juosta 4 km jonnekin, ja palata samaa reittiä takaisin. No, nälkä kasvaa syödessä. Päätinkin mennä 5 kilsaa. Viiden kilsan kohdalla luulin olevani niin pitkällä, että kotiin olisi myös toista kautta noin viisi kilsaa. Jatkoin siis matkaaa... Lopputuloksena kännykästä loppunut akku kaheksan kilsan kohdalla. No music, no Sportstracker. Meinas huumori loppuu kesken :DJälkikäteen mittasin täältä http://www.gmap-pedometer.com/ ja näytti siltä, että lenkki oli reilut 12 km. Enpä ole tän vuoden puolella näin pitkiä lenkkejä harrastellu. Aikaa meni 1 h 12 min, joten kilsavauhti oli mulle ihan ok.

Kävin lauantaina juoksee hitaan 9 km. Hidas se lenkki oli, koska mulla oli isosysteri mukana ;D Nyt tuntuikin siltä, että ylimäärästä energiaa juoksemiseen oli enemmän :) Tosin nyt vihloo koivet, mutta se on vaan ihanaa, kun tietää tehneensä jotain.Palkitsin itseni mansikkapuikolla. Hyvä minä! Maanantai selätetty. Enää kaksi työpäivää, ja neljä vapaapäivää edessä <3 Isännän kotiinpaluukin lähestyy päivä päivältä. :)

Lasten kanssa saunaan, iltapalaa, koiran iltalenkitys ja NUK-KU-MAAN; päivän paras hetki :)

10 kommenttia:

 1. Kylläpä olet reippaan lenkin tehnyt "pakkopullasta" huolimatta. Hyvä Suvi!!! Ja ilman muuta pieni jäde kuuluu palkinnoksi... Jaksamista sinne arkeen, sillä kohta ne vapaat todellakin ovat käsillä.

  VastaaPoista
 2. Reipasta! Tsemppiä sinne työpäiviin ennen vapaita! Ja tietty yh-hommiin, itse jopa nautin yksinolosta tällä hetkellä, mutta sulla on varmaan taitaa olla turhankin tuttua puuhaa :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän alkaa puuduttaa tää yksinelo... Mut onneks on tekemistä, ettei tuu aika pitkäks ;) Välillä erossaolo tekee tosi hyvää :)

   Poista
 3. Ihanaa tuo sinun into lenkkeilyyn vaikka välillä "hieman"pakkopullaakin :) Jäätelö onkin hyvä palautusherkku :) Mukavia päiviä <3

  VastaaPoista
 4. Siitähän tulikin hyvä lenkki :). Mukavaa loppiviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Pakkopullasta tuli sitten huippusuoritus, hyvä sinä! <3 Ja vapaat ovat alkaneet, nauti :D Huomenna pitäis olla jo parempi kelikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan umpijäässä, kun koko päivä meni pihahommissa. Täällä tuullut ihan kamalasti koko päivän! Mutta pihahommat on vaan niin kivoja :)

   Poista