Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

lauantai 16. toukokuuta 2015

Hyvällä mielellä uuteen viikkoon ❤️

Kirjoittamiseen ei nyt ole ollut aikaa, mutta ihanasta viikonlopusta jäi mukava kuvasaldo. 

En osaa edes sanoin kuvailla, millaisen boostin saan tästä lähestyvästä kesästä ja auringonvalosta. Huippufiilis melkein koko ajan :) 


Kevään eka ulkoaamupala katettuna.


Lämpömittari näytti vain 6 astetta, mutta hyvin tarkeni auringossa. Löysin kivan pikkupöydän Jyskistä tuolien kaveriksi.


Ei vois paremmin aamuun herätä!


Vahtikoira iltapäiväauringossa. Lumi rakastaa kesää niin kuin emäntäkin ❤️


Auringonottoasema valmisteltu kesää varten.

Kesäolohuonetta
Lisää kukka-asetelmia. Tytär halusi valkoiset pelargoniat :)


Pelargoniaa ja rautayrttiä


Kirsikkaluumu "Nigra" aloittelee kukintaa.Tuli neljän päivän vapaa hyödynnettyä aika hyvin pihahommissa. Tänään pihalle "ilmestyi" myös lisää hortensioita. Pienellä hiellä kuoppia kaivettu :D

Reilu kaksi viikkoa nyt takana lapsosten kanssa keskenään. Ehkä jo keskiviikkona saadaan iskä kotiin. Ei jaksais odottaa enää päivääkään ;)

4 kommenttia:

 1. Ihanan isot aurinkoiset terassit teillä!

  VastaaPoista
 2. Houkuttele terassi teillä! =) Kutsuu oikein viettämään aikaa ulkona. Mukavaa viikkoa!

  http://liikunnaniloa1.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Teillä on kivasti terasseilla eri toimintoja olemiseen, ruuanlaittoon ja auringonottoon. Siellä tulee kesällä oltua varmasti paljonkin. Täällä vähän sekalaiset tunteet, kun tätä "opettajan kevätkiirettä" pukkaa vähän joka tuutuista, mutta eiköhä sen nyt jaksa, koska kohta alkaa se piiiiiitkä kesäloma... Auringonpaisteisia päiviä sinne!

  VastaaPoista
 4. Ihana kesäolohuone teillä, kyllä varmasti tulee vietettyä paljon aikaa ulkosalla :D
  Kaunis kukinta tuossa kirsikassa, googletin sitä hieman ja kolmos-vyöhykkeellä menis...saattaapi olla ettei vielä täällä vitosella ;-P Mutta minä hullu aina kokeilen silti...on mulla yks luumupuu joka on kolmosen puu, ja hengissä on, jo viides kesä alkaa :DDD (tosin luumuja en ole saanut)!

  VastaaPoista