Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Vihdoinkin! Yksi kilo.


Huolimatta jäätävästä tuulesta vaalisunnuntaina, kävin pienellä puutarhakierroksella. Hankin pihalle muutaman keväisen orvokin. Yleensä olen valkoisen ystävä, mutta nyt päätin hiukan "revitellä". Asettelin kahteen eri koriin terassille kahta väriä! Orvokit on kuitenkin esillä vain kesäkukkiin saakka, joten ei se värivalinta kai niin haudanvakava juttu ole :D Yritän siis uskotella tätä asiaa itselleni.Mutta nyt päivän parhaaseen uutiseen (siis sen lisäksi, että isäntä palaa 10 päivän reissultaan). Pääsiäisen tienoilla olin saanut karistettua seitsemän kiloa. Nyt pudotustahti on ollut to-del-la hidas... Tuntuu,että suorastaan jämähtänyt. Tänään aamulla mua odotti kuitenkin ilo, onni ja autuus, kun hyppäsin vaa'alle. -8 kiloa; vihdoinkin :) Tämä siis kokonaissaldo vajaassa 15 viikossa. Dieettiaika pitää sisällään monenmoista vaihetta, mutta olo on todella tyytyväinen. Muutamat ennen kiristäneet vaatekappaleet ovat sopivia. Tavoitevaatteet odottavat tosin vielä vaatekaapissa. ;)

Päätin heti aamukahvin lomassa palkita itseni tästä pikkusaavutuksesta, ja kävin vähän klikkailemassa Sportamorella vähän uusia juoksuvermeitä. Niistä tulossa juttua myöhemmin :) Vähän keväistä pinkkiä ainakin pääsi tilaukseen. Ei malttais odottaa pakettia, että näkisi, millaisia vaatteet ovat livenä. Merkeistä valitsin tutun ja turvallisen Niken.

Lenkkeilyt on taas ollut jäissä yksinkertaisesti ajanpuutteen vuoksi... Lauantaina ja sunnuntaina tuli testailtua juoksukuntoa, ja lenkit sujuivat ihan ok. Olen päättänyt, että yritän (siis yritän...) olla stressaamatta liikkumattomuudesta. Onneksi sentään vähän tulee ulkoiltua tuon meidän hurtan kanssa. Jospa uudet juoksuvaatteet houkuttelevat radalle useammin. :)

Perjantaita odotan ihan kympillä. Lapset lähtevät anoppilaan yökylään, ja meillä ei ole mitään ohjelmaa! Ihan huippua vaan olla möllöttää kotona. :D Ehkä jopa jotain pientä herkuttelua tiedossa. Herkuista tulikin mieleen mun tän hetkiset välipalasuosikit. Tai oikeestaan ruokakorvikkeet. Rakastan minttusuklaata, ja Rainbow:n minttusuklaaproteiinijuoma on mun mielestä ihan huippuhyvää. Vie makeanhimonkin mennessään!
Toinen herkku Leaderin So Lo-carb Nutmix-patukka. Molemmat löytyy vielä kaiken lisäksi paikallisesta Prismasta edullisesti. Eivät ole mitään terveellisyyden perikuvia, mutta ateria ja herkuttelu kuittaantuu kummalla tahansa samalla iskulla.Ihanaa loppuviikkoa kaikille! ❤️ Nyt vielä tuli kynttilöihin, sauna lämpeemään ja odottamaan tuliais... eiku reissumiestä ;) Saammekin nauttia hänen seurastaan koko loppukuun. Aikast kivaa!
7 kommenttia:

 1. Hip hip hurraa menetetylle kilolle! Eikös 8 kg 15 viikossa ole just hyvä :).

  Nyt minäkin odotan innolla SUN pakettia :). Omaa kun ei ihan heti ole tulossa, vastahan toki uudet pökät hankin, mutta niin polttelis uusi paita juoksuhameeni seuraksi :D.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut pudotetuista kiloista! Hienosti etenee :). Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Hyvin ovat kilot karisseet teikäläisellä. Olen samaa mieltä, että tuosta liikunnasta tai liikkumattomuudesta ei pidä ottaa turhia paineita. Stressihän siitä tulee. Liikkuu sitten enemmän, kun aikataulu antaa periksi...Meillä ei pihalla kasva vielä mitään. Sain vasta viime viikonloppuna osan talvisista istutuksista laitettua pois eikä taimitarhalla ole ehtinyt vierailemaan ollenkaan. Ehkä sitten toukokuussa. Mukavaa loppuviikkoa yhdessä ja erikseen!!!

  VastaaPoista
 4. Wau, onnea, mahti suoritus! IHan tosissaan -8 kg alkuvuodesta on huikea suoritus, sehän tekee about -0,5 kg viikko. Rispekt, oot kova mimmi! Tiedän tuon tunteen kun välillä tulee fiilis ettei mikään etene ja junnaa, muta sitten kun katsoo taaksepäin niin koko ajan tapahtuu jotain pitkässä juoksussa. Ihana palkinto itselle uudet treenireleet :)

  VastaaPoista
 5. Hieno saavutus! =) Työ tuottaa tulosta!

  http://liikunnaniloa1.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Miinus 8 on ihan jotain huikeaa, loistavaa ja sä oot ihan supernainen. Kesää ja iloa kohti!!

  VastaaPoista
 7. Hyvältähän tuo kilojen pudotustahti tuntuu ja sehän on selvä, että alussa se on nopeampaa, ole vaan oikein ylpeä itsestäsi, hienosti olet suoriutunut! :D
  Minäkin ostin orvokkeja, niitä pieniä, valkoisia ja lilakeltaisia. vähän väriä vielä niin värittömään kevääseen :D

  VastaaPoista