Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Välietappi

Eilen aamulla tää "itkua ja hampaiden kiristystä"-viikko sai iloisen käänteen. Aamuinen punnitus kertoi, että 5 kg on deletoitu. 


Tän tuloksen lasken siis tammikuun 7. päivästä, jolloin katkaisin muutaman kuukauden vaakatauon, ja rysäytin puntariin sellaset lukemat, että itku meinas tulla.

Tosin ei mun vaatteisiin perustuva arvio (=farkut vaihtuneet tunika+legginsit-tyyliin) heittänyt paljon, joten yllätys se ei ollut :P

Alkuvuoden lenkkeily auttoi saamaan pois pari kiloa, mutta tää kolmisen viikkoa kestänyt ruokatapojen siistiminen on tiputtanut n. 1kg/viikko. Tosin tiedossa on, että jossain vaiheessa tahti todennäköisesti hidastuu, mutta nyt mennään hyvissä tunnelmissa kesää kohti! :)

Eniten ärsyttää ja ällöttää läskiset raajat ja jenkkakahvat. Tällä hetkellä ainut liikuntamuoto on lenkkeily. Sali-innostusta ei nyt vaan ole. Tai oikeestaan ei edes aika riittäis siihen...

Ollut muuten todella raskas viikko. Tää perheen pyörittäminen yksin vie kaikki mehut. Eilen piti valita, menenkö juoksemaan vai olenko tunnin lasten kanssa. Valitsin lapset <3

Dieetin noudattaminen on ollut ihan sikahelppoa! Ei täs edes ehtis syömään :D

Keventäminen on saanut lenkit tuntuu paremmilta. Toivoisin, et voisin kertoo jalkakivun olevan jo historiaa, mutta niin ei oo. Tosin se ei oo enää niin raastavan tuntusta :)Oon ollu syömisissä aika tarkka, mutta tänään olin niin armollinen itselleni, et vaihdoin iltapalarahkan herkkuihin. Aattelin, että palautuu paremmin lenkistä ;) Todella terveellistä :OAjatuksena olis saada painoa pois ennen kesää vähintään 5 kg. Jos oikeen innostun, niin 13 kiloo olis pienimpään aikuisiän painoon. Tosin ei tällane kulinaristi pysty sellasta ylläpitämään. Olkoon nyt tavoitteena vaikka se, et kehtaa mennä kesällä yleiselle rannalle.

Viime kesänä olin jo melkein tyytyväinen jenkkakahvattomaan selkääni.Vois vaan kysyy, mitä ihmettä tapahtui kesällä? Grillausta ja terassia vissiin ;)
Kokeilin noita kesäfarkkuja eilen. Menivät kyllä ylös asti ja kiinnikin, mutta "kiva" pelastusrengas jäi vyötäröön, ja liikkumaan ei olis pystyny. Jeejee...

Nyt unten maille. Huomenna kello soi kukonlaulun aikaan, ja pääsen töihin ja kannustushommiin pojan jäkisturnaukseen.

Ja enää kolme yötä, kun saadaan Afrikan matkaaja kotiin :)

Ihanaista viikonloppua itse kullekin ❤️

12 kommenttia:

 1. Wautsi, hieno saavutus! Onnea ja tsemppiä jatkoonkin :). Tuo arjen pyöritys yksin on tosi raskasta! Itsellä on myös siitä kokemusta, varsinkin jokunen vuosi sitten miehellä oli tosi paljon työmatkoja ja silloin olin yksin pienen tyttömme ja miehen poikien kanssa viikkoisin kotona. Onneksi nyt viime ajat työmatkoja on ollut todella vähän. Tsemppiä kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsempit tuli tarpeeseen kuluneella viikolla. Huomenna huippufiilis, kun töiden jälkeen ajan Helsinkiin hakemaan miehen kotiin ❤️

   Poista
 2. Hyviä tuloksia olet saavuttanut jo tähän mennessä. Nostan kyllä hattua kaikille "laihduttajille", sillä se vaatii niin paljon päättäväisyyttä ja tahdon voimaa. Naisten maailmassa on niin paljon kaikkia houkutuksia...Minä yritän pitää 3-4 juoksulenkin viikkoa yllä. Sekin on jo melkoista tahtojen taistelua... Nähdään hallilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa, kun jalka rajoittaa edelleen lenkkeilyä :( Joutuu olee vielä tarkempi syömisten kanssa, kun ei pysty kuluttaa energiaa niin paljon ku haluis.
   Ei paljon tarvinnu eilen turnausmakkaroita osteksilla ;) Oli muuten tosi onnistunu päivä, vaikkei kirkkaimpiin mitaleihin yllettykään :)

   Poista
 3. Onnittelut vitosesta, mahtavaa! Juoksuhan on mitä mainioin liikuntamuoto, joten älä yhtään ajattele, että pitäisi vielä salille mennä. Hyvällä omalla tunnolla annat itsellesi kredittiä, että liikut!
  Yksin hoidetut viikot on kyllä raskaita, extra credittiä sulle siitä että elät terveellisesti ja pyörität yksin huushollin.
  Hyvältä näyttää teikäläisen selkä viimeisessä kuvassa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, välillä arki pyörii helposti, ja välillä... ööö... ei niin helposti :D
   Bikinisäihin onneks vielä ainaki pari kuukautta, joten ei ainakaan ajasta ole kiinni, jos haluu jenkkiksistä eroon :)

   Poista
 4. Hieno saavutus! Kauniilta näytät :D Nythän on ihan parhaat juoksukelit, kesä ja helle kun tulee niin kuka sit jaksaa juosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Ei sitä kesällä jaksa urheilla, kun on muut intressit ja niin kuuma ;)
   Siinä just se syy tälle ainaiselle kevätdieetille :D

   Poista
 5. Wau upea suoritus <3 Tsemppiä jatkopudotukseen :) Hyvältähän sinä jo näytätkin!Aurinkoisen leppoisaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana tunne, kun vaatteet menee päälle ees vähän paremmin :)Leppoisaa vapaapäivää!

   Poista
 6. TSEMPPIÄ PAINONHALLINTAAN.itse on kans taistellut talven painonpudotuksen kans,mut ei oo onnistunut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari ekaa viikkoo on jotenkin vaikeimmat :/ Tsemppiä! :)

   Poista