Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Täydellinen vapaapäivä

Kevään upein ja lämpimin sää tänään ❤️
Heti aamulla lähdettiin Lumin kanssa metsälenkille. Poikettiin läheisellä rannalla ihmettelemässä :)

Ikäkriisinaamaa ja hyvää musiikkia ;)Aika mukavat järvimaisemat.Lumi nauttii auringosta ❤️Lenkin jälkeen aamupalaa ja pihahommiin. Nyt on kaikki pensaat, ruusut ja puut leikattu. Leudon talven vaikutuksen huomasi, kun ruusuista ja kärhöistä ei ollut vanhat oksat oikeastaan ollenkaan paleltuneet.

Kärhö näyttää vielä kräkyiseltä, mutta on täynnä elämää!Silmuja pukkaa :)Melkein koko piha on nyt myös haravoitu. Aurinkoenergiaa tuli nautittua puoli kuuteen saakka pihalla, ja sen jälkeen lenkkireitillä.

8 km lenkki tuntui tänään ihmeen hyvältä, vaikken ollu edes syöny ohi dieetin. Ei ollut yhtään samanlainen "aivan loppu"-fiilis ku viimeks. Ei kyllä ikinä tiedä etukäteen, millaiselta juokseminen tuntuu juuri sinä päivänä!

Ei ainakaan haitannut, ettei tuullu ollenkaan. Ainut miinus tais olla se, että kännykässä oli akku nii tyhjä, ettei voinu laittaa Trackerii päälle :/ Kellosta katoin, että reilu 45 minuuttii meni. Harmittaa, kun joutuu nyt säästelee matkassa toin kremppajalan takia :(

Oli muute eka lenkki pelkkä paita päällä tänä keväänä. Eikä tarvinnu edes hanskoi ja pantaa/pipoo. Jalkakin tuli suht mukavasti perässä. Tuntui ärsyttävältä, muttei sattunut niin kuin pahimpina aikoina.

Taas 8 kilsaa lähempänä tavoitetta!Maanantaita kohti. Mukavaa viikkoa! :)


12 kommenttia:

 1. Moi vaan!
  Se on kyllä jännäjuttu, että lenkille lähtiessä ei todellakaan tiedä, miten se tulee sujumaan. Minulla oli eilen sellainen päivä, että olisin voinut juosta pitempäänkin, sillä juoksu tuntui jopa mukavalta. Niinpä kymmenen kilometriä meni "tosta vaan" ja joskus tökkii ihan alkumetreistä lähtien. Jaahas, ja rouva on ollut pihahommissa minua ainakun kuukauden edellä. Meillä siis edelleen talviset istutukset ruukuissa...Mitähän mahdan oikein odottaa. Takatalvea?!!!! Jaksamista viikkoon! T: Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksamista todella tarvitaan ;)
   Kaipa tää tästä. Ens lauantain voi laskee vielä työpäiväks, kun on jäkisturnaus :)

   Poista
 2. Hyvät kuvat sinusta! Kauniilta näytät. Tuo on kyllä totta, että juoksemisen sujuminen vaihtelee kovasti eri päivinä. Lauantai oli itselläni yhtä tuskaa, plääh ;). Aurinkoista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sää ollut tänäänki. Mieli tekis lenkille tuulettumaan :) Tarvis pitää mielessä, et tuntuu se lenkki sit hyvältä tai huonolta, tärkeintä on kuiteski tehdä se ;)

   Poista
 3. Ihania kuvia ❤️ Kevät on ihanaa aikaa kun voi puutarhatöitä tehdessä nauttia auringon ensi säteistä talven jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Todellakin oikeen tuntee, kun akut latautuu talven jälkeen!

   Poista
 4. Aurinko tuo virtaa! =) Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat, kaunis sinä! Oli kyllä niin mahtava viikonloppu auringon ja lämmön puolesta, mutta ei vielä paitahihasillaan sentään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vaan :)
   Tän päivän sää ei juurikaan eiliselle hävinny. Ikävästi vaan työ haittasi harrastuksia ;)

   Poista
 6. Hei kiva saada kasvot kirjoittajalle, tai en ollut aiemmin nähnyt susta kuvaa. Et todellakaan näytä ikäiseltäsi, oisin veikkannut alle 30 jos ei olis profiilissa lukenut ikää :D.
  Hienoa et lenkki kulkee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan :D Nää kuvankäsittelyt on niin kivoja ;) Saa rypyt vähän oiottua :)

   Poista