Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

perjantai 13. maaliskuuta 2015

I-HA-NAA!

En muista, koska olisin ollu näin onnellinen siitä, et on viikonloppu! Oon nukkunu koko viikon tosi vähän ja surkeesti. Lisäksi tää mun dieetti on vähän tiukentunu tällä viikolla, joten pientä väsymystä havaittavissa.

En oo yleensä itkuherkkä, mut täl viikol on kyl itkettäny kaikki. Niin hyvät ku huonot asiat. Kauheeta tunteiden vuoristorataa. Lisäksi huomaan olevani välillä todella vit... ärsyyntyvää sorttia.

Muutenki nää herkkyyskaudet liittyy yleensä siihen, että mies pidempään pois. Tosin nyt reissussa vajaa kans viikkoa, joten turha sitä on pillittää. ;)

Viikonloppu tuli siis todellakin hyvään saumaan. Töiden jälkeen käväisin kuopuksen vanhempienvartissa (johon unohdin viime viikolla mennä?! Joten uus yritys). 

Puoli kahden jälkeen aurinko lämmitti vielä ihanasti, ja kevään toiset pihakahvit tuli nautittua terassilla. Kahvin kanssa "nautin" 800mg Buranaa, koska sovimme ystävän kanssa juoksulenkin alkuiltaan.

Tämän kauniin mukin valitsin ainoastaan tilavuuden huomioiden ;)Koiran kanssa metsälenkillä huomasin, että jopa muurahaiskeossa oli elämää! Mahtavan keväistä, joten aloitin laittelee terassia kesäkuntoon. Lisäksi ohjelmassa oli hortensioiden, ruusujen ja aronia-aidanteen leikkaamista :)Vajaa 10 kilsan lenkki tuntu AI-VAN kamalalta. Joka kerta sama juttu, kun karsii hiilareita ruoasta. Jalka sentää tuntuu jo vähän paremmalta. Olin niin poikki, kun pääsin kotiin, mutta ei hätää, koira tietty odotti jo lenkitystä...

Koiralenkin jälkeen Prismaan. Iltapalaa lapsille. Huhhuh!


Jotta tää päivä ei kuulostais niin epätoivoiselta, perjantain kohokohdat:

-esikoinen valmisti broilerpastaa itselleen ja veljelleen ruoaksi, sain siivottua sen ajan 

-dieetin noudattaminen sujuu hyvin

-FaceTime-yhteys Etelä-Afrikkaan

-toisella puolen maapalloa on joku, joka arvostaa kaikkea vaivannäköä tämän perheen eteen <3


Loppuviikon mulla on soinut päässä Aki Sirkesalon "Parempaa aikaa". Aivan huippubiisi. Sanoja oon miettiny vähän laajemmilla asiayhteyksillä. Elämä on tässä ja nyt ❤️ Kannattaa varsinkin perheellisten kuunnella :)

Rentouttavaa viikonloppua!


6 kommenttia:

 1. Kyllä mäkin pillittäisin jos mies ois 2vk reissussa, on se yksin rankkaa pyörittää huushollia. Oot ollut reipas! Sulla onneks lapset on vähän osompia ettei tarvi joka sekunti juosta perässä :D. Noudatatko jotain tiettyä dieettiä? Mä vedin eilen juhlamenyyta dieetistä poiketen, silti ilman sokeria :). Hyvää viikonloppua ja hyviä yöunia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos, tuli nukuttuu hyvin :)
   Dieetistä kirjoitin just oman postauksen, kun se muitakin kiinnosti. Tosin se ei oo mikään terveys-/ elämäntapamuutosdieetti... Enemmänki "äkkii painoa pois kesäksi-dieetti" ;)

   Poista
 2. Tsemiä arjen pyöritykseen ❤️ Minkälaista dieettiä vedät?Minulla tarkoitus pudottaa painoa ja saada herkuttelut kuriin :) aurinkoista viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Ihana aurinko tänään!
   Kirjotin juuri postauksen "the Dieetistä" :D

   Poista
 3. Täältäkin tsemppiä arjen pyöritykseen! Myös minua kiinnostaisi tietää millaista dieettiä vedät? Aurinkoista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :)
  Dieetistä tosiaan uusimmassa tekstissä :)

  VastaaPoista