Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Back in Business

Jee, olen terve! Ainakin melkein :D
Usean päivän kuumeilun jälkeen mahtava olo, että jäljellä enää yskä ja nuha. Tänään jaksanut tehdä jo jotain kotihommiakin. Huomenna kutsuu pitkästä aikaa työmaa :)

Aurinko näyttäytyi illalla, kun hain kuopusta vanhemmiltani :)Meillä kotonakin paistoi arska ❤️Eniten hotsittais päästä juoksee, mut luulenpa, et siihen menee viel aikaa, et uskaltaa trikoot kiskoo jalkaan. Sen verran vei tää tauti mehut.

Pääsiäissuunnitelmia hiottu tänään yhdessä ukkokullan kanssa.
Miehen sisko on pyydellyt lapsia jo pitkään heille yökylään Turun suuntaan, ja nyt suunnitelma saadaan toteutettua.
Me päädyttiin varaamaan hotellihuone Turusta, ja päästää rentoutuu ilman lasten seuraa. Viimeks oltiin pikkuhotellilomalla syksyllä Tampereella, ja sillonki oli iha ylihauskaa ❤️

Nelisen viikkoa mennyt nyt aika tiukalla dieetillä, ja Turun reissulla aion vähän löysätä dieettiä. Suunnitelmiin kuuluu jotain hyvää ravintolaruokaa ja viiniä parhaassa seurassa ❤️ Oioioi, kuulostaakin nii hyvältä ;)

Sitäpaitsi tänään aamulla vaaka näytti jo 7 kiloa miinusta vuodenvaihteesta! Ihan huippua. Tiedän kyllä, että viimeaikanen pudotus on sairastamisen takia, mut ei haittaa! Joka kilo lisää motivaatiota ;)

Koiran iltalenkillä törmäsin muuten mielenkiintoiseen näkyyn ;)Siellä meidän pikkuapina kiipeili puussa. Aina ei ees haluis kaikkee nähdä...

Päivän positiiviset 
*olo huomattavasti parempi
*jalkakipu hävinnyt levon seurauksena
*tuleva pääsiäisvapaa ;)

Ihanaista iltaa kaikille ❤️10 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että olet jo kuntoutumassa. Voipi olla, että pakkolepo teki todellakin hyvää sille kipeytyneelle jalalle. Malta sitten aloittaa rauhalisesti. Ja kuulostaa teidän pääsiäisen suunnitelmat kadehdittavan hyviltä. Meillä ei ole toistaiseksi mitään ihmeellistä tiedossa. Himokselle piti jossain suunnitelmissa lähteä, mutta sekin peruttiin... eikä edes harmita Mukavia pääsiäisen lomapäiviä koko poppoolle!!!! Minullakin edessä tämän viikon ensimmäinen työpäivä. Onneksi sekin on suhteellisen lyhyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei oo vieläkää mikää lenkkiolo. Kaikki voimat tuntu menneen työpäivään selviytymiseen...
   No, tänään alkaa lomailu, joten hyvää lomaa myös teille! :)

   Poista
 2. Huomenta!
  Hyvä, että olet jo voiton puolella taudin nujertamisessa! Kevyesti sitten aloitat taas liikkumisen! (Minulle se on vaikeaa yleensä sairastelun jälkeen, joten hyvä tässä jaella neuvoja...) =)

  http://liikunnaniloa1.blogspot.fi


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt KERRANKIN yritän välttää liian nopeaa starttia :D hiljaa hyvää tulee ;)
   Teikäläinen on onneks kuntoillu mun puolestaki :D Oot ollu reipas!

   Poista
 3. Hienoa, että tauti on jo voiton puolella! Pääsiäissuunnitelmanne kuulostavat ihan huipuilta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koville ottikin selviytyminen, mutta kyllä nyt taas kelpaa! :)
   Mukava pitkä vapaa teillekin! ❤️

   Poista
 4. Wauuu, -7 kg vuoden vaihteesta on huikee suoritus! Nyt annat itsellesi kunnon kredittiä siitä :). Mahtavaa, että alat olla terveen kirjoissa. Mä olen myös niin onnellinen, että pääsen taas liikkumaan ja flunssa selätetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin yliärsyttävää sairastaa :(
   Näyttää siltä, että dieettiin tulossa vuorokauden totaalirepsahdus, mut sit jatkuu, ja pääsee lenkille! Kesää kohti! :)))))

   Poista
 5. Mukavaa lukea näin positiivisia aatoksia. Hienoa, että olet toipunut ja tuo painonpudotussaavutus on ihan mahtava!!! Rentouttavaa pääsiäistä! <3

  VastaaPoista
 6. Alkoi välillä positiiviset asiat hyytymään, kun tauti kesti ja kesti!
  Nyt pää täyteen keväisiä ajatuksia ;) Rentouttavaa pääsiäistä koko teidän perheelle ❤️

  VastaaPoista