Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

tiistai 10. maaliskuuta 2015

Alkuviikon hulinat

Eilinen aamu alkoi ennen päivän valkenemista. Kuuden jälkeen taivaanrannassa näkyi jo valoa. Veden ja kahvin lipittämisen jälkeen ajelin työpaikalleni, ku oltii sovittu työkaverin kanssa "kävelytreffit".

Viime keväänä käytiin joka kolmantena arkiaamuna kävelemässä n. 45 min. Ensialkuun aamukuntoilumuotona oli uiminen, mutta vaihdoimme sen maaliskuussa kävelylenkkeihin. Omalta kohdaltani voin todeta vaan sen, et oon niin surkee uimaan, et kävely on varmast tehokkaampaa :D

Ihana aurinkoinen lenkkisää olikin!Tarkotus olis nyt jatkaa näitä keväisiä aamuaerobisia painonpudotuksen tukena. Heräämisii helpottaa paljon, kun ei tarvii yksin lähtee. 

Työpäivän jälkeen aika menikin normitohinoissa kotona. Jostain kumman syystä molempien (siis mun ja miehen) isät poikkes meillä :D

Meidän molempien vanhemmat asuu alle 5 kilsan päässä meiltä, mut nähdää silti tosi harvoin; vois sanoo, et liian harvoin.
Lapset käy kyllä useemmin mummiloissa kyläilemässä ;) Vaikeeta olis meidän arki ilman isovanhempien apua ❤️

Loppuilta meni isännän pakkailuja katellessa ja lapsii ruokkiessa. Ehtisin laittaa esikoiselle vähän väriäkin hiuksiin ;)Tänään mä vietin vapaapäivää töistä. Lasten kouluun lähettämisen jälkeen pikkulenkki miehen ja koiran kans.

Ennen puolta päivää lähettiin ajelee Helsinki-Vantaata kohti. Melkeen kolme tuntii sinne. Mies ulos autosta, ja mä takasin kohti Raumaa. 

Sinne meni! NYYH! :(Mukavasti kului kuus tuntii autossa. Tän päivän plussapuoliin vois lukee sen, et ainakaa ei oo tullu lipsuttuu syömisis :P
Tosin en oo liikkunukaa... Ellei autourheiluu lasketa :D

Kummallinen olo, kun tietää olevansa kaks viikkoo keskenää lasten kanssa.
Eipä siinä mitää uutta ole, mut koko talveen ei oo tarvinnu olla ku muutama päivä yksin, ja on saatu iskä takasi. Nyt hommat on Etelä-Afrikassa, ni sieltä ei kyl viikonlopuks kotii tulla :)

No, kai se tästä. Ei oo ainakaa ketää nyt yllyttämäs mua herkutteluun ;)

Pitkä lento edessä.Kello soi huomenna ajoissa, jospa olis taas aamulenkkipäivä :)


9 kommenttia:

 1. Hei!
  Kiva idea, tuo aamulenkki työkaverin kanssa. =)

  http://liikunnaniloa1.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja mukavaa muuteski :)
   Oltii viime kevät Superdieetillä, ja siihen kuulu noi aamulenkit. Siitä se ajatus sit lähti ;)

   Poista
  2. Minäkin aina välillä saan itseni aamuisin ulos juoksemaan. Mutta liian harvoin. Nyt tällä viikolla kokeilin ensimmäistä kertaa aamuspinningiä. Jospa siitä uusi aamutreeni. =)

   Poista
 2. Tsemppiä sinne arkeen. Kummasti sitä oppii arvostamaan toisen läsnäoloa, kun siitä arjen pyörittämisestä puuttuu toinen. Tosin meillä(kin) on jo niin totuttu siihen. Joskus tuntuu jopa siltä, että arki pyörii "paremmin", kun on vaan yksi koordinaattori. Kaikkein kivointa on aina se kotiinpaluu...kaikki saa hengähtää...Mukavia lenkkihetkiä! T: Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos!
   Positiivista se, ettei mee aikaa ja energiaa sen miettimiseen, kuka hoitaa minkäkin asian :D
   Muuten välil vähä kökköö ;)
   Ihania nää valoisat aamut ja illat ❤️

   Poista
 3. Aamulenkki olisi ihana kun itsekin saisin itsestäni irti että ehtisinkin lenkkeillä jo aamuisin ennen töihin lähtöä :) Tsemppiä arjen pyöritykseen ja aurinkoista keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatii tietyn mielenlaadun iteltäki, et laittaa kellon ajoissa soimaan :D
   Onneks lapset jo 8- ja 13-vuotiaat, ni osaavat lähtee itekseen kouluun.
   Aika monta vuotta menikin miehen reissutyön takia liikkumatta melkeen mihinkään :P
   Nyt ei oo enää mitään oikeaa syytä olla liikkumatta :)
   Ihana olo siitä tulee, ja jää iltaan enemmän tunteja, kun ei ole ihan pakko enää lähtee urheilee :)
   Ihanaista keskiviikkoa ❤️

   Poista
 4. Aamulenkistä minäkin aina haaveilen, mutta menemättä on jäänyt, ehkä jos olis kaveri, niin olis 'pakko' lähteä ja kun vielä tiedän miten hyvin päivä sillä lähtis käyntiin! Ihailen sinua!
  Minun aamulenkit on kesällä kahvikuppi kädessä puutarhassa kävelyä, talvella ei sekään huvita ;-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, odotan kans aamukahvitteluja ulkona! Mä kans käyn työaamuinakin kiertelees pihalla :)

   Poista