Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ylistys ystävyydelle <3

Sunnuntai kulunu ystävänpäiväjuhlallisuuksista toipuessa ;)Lapset pääsivät eilen mummin ja vaarin kanssa leffaan katsomaan uusinta Risto Räppääjää, ravintolaan syömään ja yökylään, kun me vanhukset vietettiin iltaa rakkaiden ystävien kanssa.

Aamu ja päivä kuluikin Naantalin reissulla pojan jäkishommis. Viiden maissa suunnattiin ystävien kanssa syömään nepalilaista ruokaa :)Jälkiruokajuomat nautittiin Amarillossa. Seuraavaksi ohjelmassa oli parasta seuraa meillä kotona. Tulipa taas pidennettyä ikää ;)

Mua kohtasi onni vajaa kahdeksan vuotta sitten, kun kohtasin nykyisen parhaan ystäväni <3 Olimme silloin kummatkin aloittelemassa kodin rakennusprojektia saman tien varrelle. Ensikohtaaminen ei ollut kovin ruusuinen, kun molemmat miettivät mielessään, että olipa ärsyttävä akka :D 

Muutama vuosi kului, ja jotenkin löysimme toisemme. Yli viisi vuotta ollaankin sit oltu kuin paita ja peppu.

Kävi siis niin, että ensivaikutelma toisesta petti pahasti. On maailman parasta, että paras ystävä asuu kivenheiton päässä. Ei me kyllä nähdä joka päivä, mutta puhelin soi ahkerasti. 

Yhdessä on puuhailtu vuosien varrella vaikka mitä. Yhdessä käydään juoksemassa enemmän tai vähemmän. Kesäiltoina istutaan pihalla. Kolme vuotta sitten matkustettiin yhdessä Thaimaahan pariks viikoks. Huh, mikä reissu se oli! :)

Aina tietää, että kuuntelija lähellä, tapahtuu sitten hyviä tai huonoja asioita.
Yhdessä voi puida vaikka kuinka hölmöiltä tuntuvia asioita. :)

On muuten tosi kiva, kun parhaan ystävän mies ja oma mies viihtyvät myös yhdessä. On mukava järjestää yhteistä tekemistä myös koko perheen kesken.

Tästä tulikin tällainen ystävyyden ylistys.
Ystävät ovat niin tärkeitä <3

Mies lähetetty taas maailmalle. Me nautitaan lomailusta lasten kanssa kotosalla. Huomenna ehkä jotai remppaproggista tiedossa.

Illan iloksi tein tällaisen keväisen kynttiläviritelmän. Musta siitä tuli aika kiva :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti