Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

tiistai 17. helmikuuta 2015

Töiss... eiku lomalla

Pari päivää remppatöitä takana. Tyttären huone sai eilen uuden valkoisen värin vanhan vaaleanpunaisen tilalle.

Ennen
Jälkeen 


Vähän on huone vielä sekasin maalausurakan jäljiltä :)

Päätettiin tyttären pyynnöstä jättää vanha tapetti, kun se on oikeastaan priimakunnossa, eikä edes mikään "lastentapetti".

Tää päivä onkin menny pojan huoneen lattia-ja ikkunalistojen ja tapettien irrottamisessa, ja ruuvireikien pakkeloinnissa. Molempien huoneiden listat saavat odottaa terassilla isännän paluuta viikonloppuun. En aio ees yrittää laittaa niitä takasin. 

Voin kertoa, että päätös jättää tapetti toiseen huoneeseen oli oikea. Aivan hirveetä hommaa tuo tapetin repiminen!

Koko päivä siinä meni, ja maalaushomma jää huomiselle. Sitten saa baby blue väistyä, ja koko huone saa saman värin ku systerin huone.

Värinä molempien huoneeseen Tikkurilan F497 Paperi. 
http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/varit/varikartat_sisamaalaukseen/tunne_vari_-varikartta/valkoiset_ja_savylliset_vaaleat/f497.11953.xhtml
Maaliksi valitsin Harmonyn, jolla on maalattu oikeastaan koko meidän koti. Tykkään siitä, kun se on täysin matta.

Uudet Ikean Malm-lipastot tilattu molempiin huoneisiin. Mies saa kunnian poiketa Ikeaan kotimatkallaan torstaina. Meil on sellane Ikea-diili, et lähetän hänelle ne hyllynumerot, mistä tavara löytyy. Muuten taitais ol turha toivo saada häntä sinne.
Hyvä, ettei laittanu puhelinta kiinni, ku tänään aloin puhelee, et ehkä tarttis Ikeasta kattella verhotankoja... No, onhan mulla vielä lomaa jäljellä verhotankojen metsästystä varten. 

Jottei nyt ihan laiskottelulta tää loma kuulostais, ni kävin pitkäst aikaa lenkil toin kremppajalkani kans...
Olin päättäny, et lenkkeilen vasta, kun se on kunnossa, mut en jaksanu odottaa. Jalka sattu, mut henki ei lähteny. Huomenna taidan keskittyä pelkästään maalaushommiin :)1 kommentti:

  1. Kylläpä olet ollut ahkera ja aikaansaava!!! Meillä on muuten ihan sama juttu, mies ei lähde Ikeaan "kirveelläkään". Jos jotain tarvitsen, laitan kans hyllynumeron, ettei hänen tarvitse kärvistellä siellä yhtään ylimääräistä. Jo pelkkä kassoilla jonottaminenkin on hänelle liikaa. Jotain pikkusälää olen tilannut kotiin Matkahuollon kautta. Sekin on näppärää ja miehen hermoja säästävää. Kaiken kukkuraksi meillä on vielä diili miehen kanssa, että jos jotain tilaan, niin myös kokoan itse. Vain äärimmäisessä hädässä voin pyytää häneltä apua. Olen muuten aika monta kalustetta koonnutkin ihan itse...tänään lähden katsastamaan Puuvillan. Tehokkaita lomapäiviä edelleen sinne! T: Satu

    VastaaPoista