Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

lauantai 21. helmikuuta 2015

Onnen hetki <3

Lastenhuoneprojekti vetelee viimeisiään. Ihan mielenkiinnosta ajattelin laskeskella toteutunutta budjettia.

Eilen Aleksin huoneen matto-ostoksilla tehtiin loistava löytö, kun Askosta löytyi matto olohuoneeseen hintaan 69 €. Normaalisti kuulemma 199 €, joten pakko se oli ostaa :)Kuten kaikki remontoijat tietää, kun yhtä paikkaa alkaa laittaa, poikii se aina vaan lisää tekemistä (=rahareikiä).

Kustannukset 
Maali+tarvikkeet 110 €
Päiväpeitot 55 €
Verhotangot 60 €
Matto 50 €
Lipastot 180 €
Verhot 25 €
Yhteensä 480 €

Lisäksi tietenkin miljoona tuntia omaa työpanosta. Pääsi mies ja lapsetkin vähän osallistumaan, mutta kyl mä ansaitsen nyt sen kirkkaimman kruunun ;)

Säästöä toi se, että tyttären huoneeseen meni vanhat olohuoneen verhot ja matto.
Varmaan uudet hankintaan, kun jaksan alkaa repimään tota tapettia :D Ehkä ens vuonna :P
Vaaterekki on nyt niin Must-juttu meidän 13 veelle, et se oli pakko tunkea oven taa. Ovi ei siitä syystä aukee kunnol, mut ei kuulemma haittaa :DLisäsäästöä syntyi, kun myin vanhaa roinaa FB-kirppiksellä. 75 euron tienestit huippuvaivattomasti. Suosittelen!

Vielä yksi kuva meidän juniorin kämpästä. Ihanan siistiä!


Nyt aion rentoutua tän ja huomisen. Sitten pääseekin jo töihin...

1 kommentti:

  1. Kyllä tommoinen pieni pintaremontti aina kannattaa tehdä. Kustannuksia tulee väkisinkin, mutta saapahan vähä freesausta kotiin. Eikä noita remppoja vissiin joka vuosi tehdä eli jaksaa katsella nurkkia taas muutaman vuoden ja hymistellä, mitä on saanut aikaiseksi. Mikäs se seuraava projekti olikaan...? ;D

    VastaaPoista