Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

torstai 5. helmikuuta 2015

Näkyvyyttä lenkille

Kauan etsimäni heijastinliivi saapui tänään. Eilen aamulla googlettelin Asicsin heijastinliivejä, ja vihdoinkin löysin sen pinkkinä! Tuote oli alennuksessa, joten 5,90€ Matkahuollon kuljetuskuluihin ei haitannut. Todella nopeasti sain liivin kotiin, kun eilen klo 6.03 tilasin, ja tänään aamulla 7 jälkeen sain saapumisilmoituksen. Kalajoella sijaitsevasta liikkeestä tein tilauksen  (urheilujakone.fi)

Pakko se oli ennen työpäivää hakea, ja vähän hypistellä ;)Illan 8 kilsan lenkille lähdössä. Toivottavasti keväämmällä paljon hoikempana sama näky :PLiiviä ei oikeestaan ees huomannu päällä, kun se on niin kevyt. Otin M-koon, kun kuvittelin, että olisivat jämptimpää mitoitusta. Voipi olla, että otan vähän saumoista sisään, kun juostessa alkoi kiertymään ympäri.
Hyvä ostos kuitenkin. Ja toivottavasti kovassa käytössä.

Jalka alkaa olla ehkä parempi. Ainakin tänään tuntui vähemmän kipeältä, kun Buranat muistettu :)

Viikonloppua odotellessa!


7 kommenttia:

 1. Onpa kivannäköinen. Täytyy varmaan itsellekin harkita moista hankintaa. Nykyisin virittelen kaikenlaisia heijastimia ympäri kroppaa ennen lenkkiä...tuo olis vähän simppelimpi ratkaisu. Kuinka "kerroksellinen" sun juoksupukeutuminen on talvella? Onko sulla erikseen jokin talvijuoksutrikoot vai juoksetko samoilla kesät talvet? Huom! Nyt olis hyvä aika tehdä se "virike"-postaus ja esitellä liikuntavälineesi...!?! T: Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen liiviä. Tänään keksin ennen lenkkiä, miten sen saa kireemmälle, joten "kiertymisongelma" tuli ratkaistua :)
   Mulla on yhdet talvijuoksutrikoot. Ja usein mulla on sellane urheilukerrasto alla, jos on oikein kylmä. Yläosas tällai nollakelil/pikkupakkasel toppi, kerrastopaita/juoksupaita ja juoksutakki. Eipä juuri ole kylmyydest kärsii. Päässä juoksupipo/-panta. Ja tietty juoksuhanskat :)
   Tarvii alkaa suunnittelee varuste-esittelyä :D

   Poista
  2. Mun talvinen juoskuvaatekokoelmani on vähän "kaapista löydettyä"-kokoelmaa ja ehkä hitusen liian lämmin. Pitäis varmaan hankkia ainaskin ne talvisemmat juoksutrikoot ja -hanskat sekä jonkinlainen juoksuliivi.Sitähän voisi alkaa näyttää ihan juoksijalta! Meneekös tämä jo välineurheilun puolelle? Odottelen mielenkiinnolla varuste-esittelyä;)

   Poista
 2. Kiva kun jätit kommentin blogiini, pääsin näin tutustumaan sinun omaasi ja jäänkin seuraamaan :)

  Mun socin musta heijastinliivi alkoi tuntumaan tuon pinkin rinnalla pirun laimeelta.. ehkä ensi talvena sit..? ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastavierailustasi :)
  Nyt sitten paljon liikuntamotivaatiota kasvattavia juttuja blogiin ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä heijastinliivi vinkistä, olen etsinyt säännöllisen epäsäännöllisesti varmaan kaks vuotta pinkkiä heijastinliiviä, siinä onnistumatta. Tilasin heti kaks, itselle ja tyttärelle, kun yhdessä lenkillä käydään!
  Lukijaks kirjautumista haeskelin sun blogiin, siinä onnistumatta, mutta jään seuraamaan. sulla on kiva blogi, selasin läpi varmaan kaikki aiemmat postaukset :-D

  VastaaPoista
 5. Kiva, että löytyi apu ;) Mä olin kans onneni kukkuloilla tän löydön kanssa.
  Kävinki jo pikaisella vastavierailulla. Kohta on kevät niin pitkällä, että pääsee pihahommiin! Aika ihanaa, eiköstä? :)

  VastaaPoista