Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

lauantai 7. helmikuuta 2015

Kevään merkit

Eilisellä Prisman reissulla tarttui mukaan taas kerran tulppaaneja. Melkein jätin ostamatta, kun ei ollu valkoisia tai vaaleenpunasia, mut onhan nääkin ihan jees.Lauantaitraditiot jatkuivat, kun aamulla jäähalli kutsui. Tiukkaa vääntöä Eurajoen Lätkän kanssa. Jännitysnäytelmä päättyi 8-8. Oltiin siipan kanssa toimitsijavuorossa, joten päästiin oikeen aitiopaikalle seuraa pelii. :)

Mutta takaisin aamuun kotona. Mikä ihana tunne, kun käväsin ekan kerran ulkona. Lumen sulamisen saattoi oikein kuulla kuten myös lintujen laulun. Nautin!

Kevät on tulossa, vaikka takapakkia otetaan vissiin jo huomenna, kun pakkanen jatkuu. Huomiselle sentään luvassa paras vieras; aurinko.

Yhtä varma keväänmerkki kuin linnunlaulu on meillä keväiset suklaamunat. Tämä ihana sesonkituote oli saapunu Prisman irtsulaariin. Tosin niiden ei tarvinnu kipossa kauan vanhentuu :DViime viikolla kylvetyt herneetkin kasvattaa ihania versojaan. Kevätfiilis aivan kympillä jo päällä.Tänään on jalanleputuspäivä. Kipu äityikin aika pahaksi torstai- ja perjantailenkin takia. Ihanaa silti, että on viikonloppu, ja koko perhe yhdes koos. <3Ens viikko töitä, ja sitten alkaakin hiihtoloma lapsilla ja mulla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti