Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Helmikuun eka :)

Kummallinen tunne. H****tist lunta, eikä ees ahdista :D Johtunee siitä, ettei oo kovin kylmä.
Eilen oli ihan mahtipaljon suojalunta, ja lapset teki äidin avustuksella komeet lumiukot. Porkkanoita ei ollu, joten saivat tyytyä perunaneniin.
Vähän harmittaa, ettei alotettu eilen lumilinnaprojektia, kun oli kunnon lunta. Tänään sainkin lumihommien lomassa osallistuu linnanrakennukseen. Pikkusen raskaita oli kolaushommat tänään.

Aamulla oli pakko tehdä kuvauskierros pihalle. Pakko myöntää, että aika kaunista nyt ulkona!

Koristeomenapuu talviasussa. Tämä lajike ei rusakoille kelpaa, mutta viime syksynä istuttamani puu metsän laidalla on aivan syöty :(Ajatella, vain muutama kuukausi ja se näyttää taas aivan ihanalta kukkineen <3Tammikuun lopulliseksi juoksusaldoksi jäi 127 kilsaa :) Helmikuun juoksentelut alotettiin tänään ystävän kanssa meidän tavisreitillä, joka on vähän yli 8 kilsaa. Ihan niin raskas keli ei ollut, mutta eipä kovin kepeäksikään voinut juoksua kutsua :D

Isäntä lähetetty reissuun, lasten lumilinnat saaneet valaistuksen. Nyt lasketellaan huomenna alkavaan arkeen :)


2 kommenttia:

  1. Symppikset lumiukkelit :). Ja valaistut linnat ja kaikki. Kyllä kelpaa :)

    En olis enää niin lumesta välittänyt, kun mieli on jo keväässä, mutta lumitöistä kyllä tykkään. Käy reeenistä, kun kasat on jo niin korkeita, että joutuu tosissaan ponnisteleen, että saa märän ja painavan lumen työnneltyä sinne huipulle. (Naapurin puolella olis hyvin ojassa tilaa, mutta on sen verran kärttyisää sorttia, etten oo uskaltanut ottaa riskiä ja "lainata" ojaa, koska varmaan olis seuraavana aamuna traktorikuormallinen meidän portilla :D)

    VastaaPoista
  2. Ihana naapuri sulla ;)
    Oikeesti voisin perustaa www.vihaansuomentalvea.fi-sivun. Koville ottaa, mut heiiii muutama hassu kuukausi, niin jo vihertää <3 Pääsee pihalle lyömään sormet multaan, kui ihanaa!

    VastaaPoista