Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Aurinko

Mikä ihana näky jo toisen kerran tän vuoden puolella! Vihdoinkin päivä pidentynyt niin, että auringonnousua pääsee taas ihailemaan keittiön ikkunasta <3Ennen auringonnousua aamu olikin vähemmän mieluisa. "Aamupalaksi" lääkkeitä; eilen teki taas NIIN kipeää toiseen jalkaan, kun oltiin juoksemassa iltalenkki ystävän kanssa :(Ei auta enää muu, kun lääkitä itseään tasasen tappavaan tahtiin kolme kertaa päivässä. Mielessä käynyt jo, että olis varmaan järkevää pitää viikon-parin juoksutauko. Ehkä toi jalkavaiva rauhottuis.

Onneks Burana ei (ainakaa tähän mennes) oo aiheuttanu vatsavaivoja.

No, sitten aamun vielä aikaisempiin tapahtumiin :P
Kiva herätys tänään klo 5, kun tajusin koiran yöllisen häiriköinnin johtuneen siitä, että sillä oli ollu vatsavaivoja... Onneks sentää oli vaan oksennellu.
Tietty matolle ja meidän sänkyyn. Voi h*****ti!

Syyllinen oli piiloutunut tyttären peiton alle .Petivaatteet pihalle, ja pesukone käyntiin. Onneks kone ehti pyörii ennen töihin lähtöä.Mut nyt on niin, et mun kevätfiilistä ei pilaa mikään. Ihanasta auringonpaisteesta ja sulavasta lumesta saatiin nauttii jo eilen, ja nyt se ihanuus jatkuu :)

Viikonloppusuunnitelmatkin saatiin lyötyä lukkoon lastenhoitoasioiden osalta, joten hauskanpitoa edessä ystävänpäivänä rakkaiden ystävien kanssa ;)

1 kommentti:

  1. Sulla on asenne kohdallaan! Meillä on koirakuume (tilitin aiheesta hiljattain omassa blogissani :) ), täytyy sitten henkisesti varautua tuohonkin... Mutta tosiaan moneen fiilikseen auttaa, kun aurinko paistaa 8) Mutta kuule hei - ei kipeänä saa urheilla! Koittaisit nyt pitää useamman lepopäivän...

    VastaaPoista