Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

lauantai 24. tammikuuta 2015

Viikonloppu vihdoinkin <3

Aamu alkoi tavalliseen tapaan jäkiskuljetuksilla. Ennen pelin alkua ehdin poikkeemaan katselukierrokselle Viherkäiselle. Olikin hyvä kierros. Alehyllyyn oli siirretty ihana kannellinen lasiastia, joka melkein lähti mukaan ennen joulua. Kannatti odottaa, kun nyt hintaa oli enää 5 € ;)

Kassalla kehuin myyjälle tänään tarjolla olevia tulppaaneja. Samalla tulin kertoneeksi, ettei ennen joulua ostamani tulppaanit lähtenyt ollenkaan aukeamaan. Myyjä lupasi hyvitykseksi tulppaaninipun. Kyl tuli hyvä mieli! :)Mukaan lähti myös huone-esikko ja pari murattia.Päivän lenkki tuli tehtyä ystävän suosiollisella avustuksella. Tuntui NIIN tahmealta tänään, mut tulipa tehtyä. :)Happy Lightsitkin pääsi tänään takaisin olkkariin, kun tilasin Seita Shopista uudet valot rikki menneiden tilalle. Tykkään noista ihan kympillä, kun niistä tulee niin mukava tunnelmavalaistus.Vihdoinkin sain pestyä lampputilauksen mukana tulleen aluslakanan. Mahtaa uni tulla hyvin ensi yönä! Ehdi jo syksyllä ostaa Hulluilta päiviltä Gantin pussilakanat ja tyynyliinat. Törkyhintainen aluslakanan jäi silloin kaupan hyllylle. Nyt sen sai alesta. Rakastan näitä lakanoita <3Nyt rentoa lauantai-iltaa herkkujen parissa. Huomenna nukutaan pitkäääääääään! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti