Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Tyytyväinen

Ihan paras sunnuntai! Tuuli vähän hellittänyt, eikä lumesta tietoakaan. I like <3
Täydellinen päivä lenkkeilyyn.


Reilu puolen tunnin kävelylenkki Lumin kanssa aamupäivän auringonpaisteessa virkisti mukavasti. 
Olen niin iloinen, että liikunta alkanut kiinnostaa, eikä tunnu pakkopullalta. Johan tässä ehti vähän taukoa pitääkin; aika monta kuukautta :D
Tarkotus olis alottaa jonkin näköset aamulenkkeilyt. Keväällä olinkin ahkera sen suhteen, ja sen kyllä huomas vaatteistakin. Nämä nykyiset liikunta-syömistottumukset tuntuu kanssa vaatteissa, jotka kiristävät/ eivät mahdu :D
Mut nyt loppus tää laiskuus!

Sunnuntain iloksi oli kokeiltava itselle uutta tapaa tehdä lihapullia. Kokeilu osoittautuikin aivan ylivedoksi. Koko perhe tykkäs, vaikka esikoiselle ei tomaatti-kermakastike uponnut.


Kuvassa näyttää kamalalle, mutta oli kyllä erittäin hyvää. Kuumensin padassa tomaattimurskan (ehdottomasti oltava Muttia!), kerman ja mausteet. Kuumaan kastikkeeseen pyörittelin "lihapullataikinasta" pieniä pyöryköitä. Lopuksi heitin koko komeuden reiluksi puoleksi tunniksi uuniin. Tämä herkku tarjoiltiin spagetin kanssa :)

Ruoansulatteluun saikin sitte varata melkeen kolme tuntia aikaa. Ystävän kanssa oli sovittu, että tänään me rapakuntoset juostaa 10 km.


 No, kympistä tuli 13 km. Tuntui ihan hemmetin raskaalta, mutta tulipa tehtyä! Aika ei niin mieltä mairittele, mutta jostain on TAAS aloitettava ;)
Ja eiköhän nää lenkitkin kevättä kohti helpotu, kun läskit sulaa :P



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti