Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Sunnuntaiunelmointia

Sunnuntai kulunut melkein kokonaan lomahaaveissa. Oon kuin kuumilla kivillä, ku en jaksais odottaa Tjäreborgin ens talven Krabin matkat tulis myyntiin. Vissiin ehkä ens viikolla, mutta mitään tarkkaa päivää ei oo julkaistu.
Hirveetä arpoa matkakohdetta: Ao Nang, Koh Lanta vai Klong Muang... Vai yhdistelmäloma? Kauheen raskasta :D Jotenkaan ei oo lainkaan vielä päässy siihen pisteeseen, et miettis, miten raskast säästäminen tulee olee.

Vanhat lomakuvat katottu sataan otteeseen. Hotelleja vertailtu. Ja tietty hintoja. 


Matkamuisto ekalta Phuketin lomalta Phi Phin näköalapaikalta 2009


Phi Phi-saaret näytti ekal kerral nii satumaisilta, että tuntui, voiko tää maisema olla todellinen!


Patong Beachilta. Halpisravintolan ruoka oli nii hyvää :)Karon 2010. Eka kerta lasten kanssa. Vähän erilainen loma ;)


Kata 2012 tammikuu. Yhdessä kahden kaveripariskunnan kanssa. Huh, mikä reissu :DSkootteriajelua. Paras tapa kierrellä.Ikimuistoinen matka <3Bangtaolle hurautettiin skootterilla.Raya
Krabin matkalla lasten kanssa joulu 2012. Railey Beachillä.Hong Island Krabi Ao Nang 2014. Kahdestaan lomailemassa.

Poda Island


Chicken Island Myönnän, oon nii Thaimaa-fani, ettei mitää rajaa. Krabi vei viimeistään mun sydämeni ihan kokonaan. Tää talvi on aika vaikee, kun ei pääse reissuun. Mut heiii, oon edellee hengis. Kauheesti pitää keksii tekemistä, ettei huomais, et on talvi. :P

Siksipä keksin itselleni puuhaa ;)
Tänää eilen ostamani kukat sai mullat purkkeihin.
Ihanaa, kun kevät on joka päivä lähempänä!


Heti aamulla otettiin härkää sarvista, ja lähettiin ystävän kans tutulle reitille aamulenkille. Olikin aikast hyvä juoksusää. Pientä lumisadetta ja nollakeli. Ei ollut edes liukasta. 


Aika mahtavaa huomata, et jo kolmessa viikossa nopeus kasvaa, eikä lenkit tunnu nii raskailta ku aloittaes.
Laskin, että tälle tammikuulle kilsoja kertyny tähän mennessä 116 km. Aika hyvä parannus joulukuuhun :D Sillon tais olla n. 20 kilsaa.
Jalka reistailee, mut Burana pelastaa.
Ihana olo joka lenkin jälkeen kuitenkin. Vielä, kun jaksais vähä kattoo näit syömisii :P


Sunnuntai-ilta jatkuu lasten kanssa keskenään, kun isäntä läks ajelemaan töihin. Yh-viikko odottaa, mut ens viikon työvuorot näyttää hyviltä sitä ajatellen. :)

1 kommentti:

  1. Voi ei! Näitä kuvia katsellessa haikailen itsekin Thaimaaseen. Meillä alustavasti puukattu nyt matka kesäkuun alkuun, kylläkin Espanjaan ja seuraavana vuonna suunnitteilla matka Amerikoihin (äiti ja poika täyttävät molemmat pyöreitä) sinne Selänteen asuin seudulle...katsotaan, mitä suunnitelmista tulee...matkan suunnittelu on niin jännää touhua. Ja ei kun pistämään euroja säästöön! :D

    VastaaPoista