Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

maanantai 19. tammikuuta 2015

Ripaus vaaleanpunaista

Nyt se tunne iski, joka on jo useampana kevättalvena mut vallannut! (Siis nythän on melkeen kevät, ainakin mun kalenterissa :P) Kotiin on saatava vaaleanpunaista <3
Ei tuu KEVÄTFIILIS muuten.

Ei ollut kovin vaikeeta tavaroiden valinta, koska kaapeista löytyy jos jotakin kyseisen väristä. Välillä olin jo myymässä/ lahjoittamassa vaaleanpunaiset tavarat pois, kun tuli fiilis, että nyt loppu romantiikka :D 

Kevään saapumisen eka merkki on tietty tulppaanit. Yleensä tykkään ostaa valkosia, mutta kui ollakaan, nyt oli saatava väriä. Yksi vaaleenpunainen tyyny pääsi sohvalle.Harmaat Greengatet vaihtui kans vaaleanpunaiseen :)

Before


Greengate Vera Pale Pink-peltipurkit.
Nää purkit on keittiössä astianpesukoneen päällä. Pienimmässä on aina purkkaa, keskimmäisessä Buranaa ja Panadolia ja suurimmassa laastaria... Kaikki tarpeellinen aina käden ulottuvilla ;)

After


Ikean lyhty.Lisää Ikeaa ;)
Sitten päivän pakollinen urheilupläjäys. Tänään ei tarvii lenkkeillä. Jalka ihan muusina viime viikon juoksentelujen takia. Eilen kävin vielä kipittelemäs täyden kympin, niin kokonaiskilsat viikolle yli 45 km. Jiihaa! Tosin jouduin tänään kävelemään töiden jälkeen kotimatkan autohuollosta kiitos autoni. Petti mut, ja se hylättiin pari viikkoo sitte katsastuksessa. Siihen pitää vaihtaa puslat, whatever ne sit onkaan... H****tin kalliit on ainakin! Sanoin korjaajalle, etten oo kyl mitää vikaa huomannu ajos. Korjaaja sanoi, ettei sitä välttämättä huomaakaan. En voi tajuta, et ne pitää vaihtaa, jos ei ees eroo huomaa. Varmaan miesten keksimä juttu. :D No, jos huomen olis sit kunnossa.

Loppu ilta sohva seläs. Aivan poikki aikaisten aamuherätysten takia.


2 kommenttia:

  1. Kyllä nyt jo huomaa päivistä, että valoisa aika on pidentynyt. Tämä arjen kiire vetää meikäläisen melko väsyneeksi. Viime viikolla tuli liikuttua todella hyvin, tällä viikolla ajan löytyminen vaikeampaa. Aamulenkeille en kykyne! Mukavaa viikkoa ja tsemppiä sinne edelleen! T: Satu

    VastaaPoista
  2. Mä oon kans ollu iha tsippi koko alkuviikon... Onneks viikonloppu näyttää melkein ohjelmattomalta, jos sais palauttavat unet vetästyy ;)

    VastaaPoista