Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

lauantai 31. tammikuuta 2015

Laiskottelun loppu

Flunssa alkaa pikkuhiljaa helpottamaan, joten viiden päivän lenkkitauko päättyi tänään. 9,5 km tahmeassa lumessa tuntui välillä tosi raskaalta. Vastatuuli lumituiskun kera ei helpottanut matkantekoa. Lenkki tuli kuitenkin tehtyä, eikä keskivauhti ollut ihan surkea; 6:02 min/km.

Ihana olo valtasi mielen ja kropan, kun lenkin jälkeen pääsi suihkuun ja sohvalle. Sen lisäksi saimme nauttia esikoisen tekemää makkarakeittoa. Kiitos vaan kotitalouden opettajalle ;)

Jälkkäriksi tein laskiaispullia. Ihan oli hyväksi todettuja pakastepullia. :P Viisas pääsee vähemmällä vai miten se menikään...
Aamulla tietty herättiin jo kukonlaulun aikaan, ja suunnattiin Säkylään jääkiekkoilemaan. Lukon pojilla oli matsi Uudenkaupungin Jääkotkia vastaan. 
Tunnen suurta iloa siitä, että meidän 2006-syntyneiden poikien joukkueen valmennustyyli ei ole "vanhanaikaista" vaihtoaitiosta huutamista. Samaa ei ikävä kyllä voi sanoo kaikista joukkueista :(
Aika kamalaa kuunneltavaa katsomosta käsin. Saati sitten, missä on 8-vuotiaan pelirauha, kun sellaista joutuu kuuntelemaan? 

Lukon pojat voitti (ilman huutoa) 6-2 ;)Loppuilta omistettu levolle ja rauhalle <3

2 kommenttia:

  1. HYVÄ POJAT!!!! Meidän poika oli siinä aikaisemmassa pelissä, kun sinne pyydettiin vahvistusta. Aikataulu natsasi paremmin tämän päivän muuhun aikatauluun. Vähän tuntui poika olevan huolissaan, miten "oma" joukkue pärjäisi, mutta hyvinhän siellä meni. Minun mielestäni nuo valmispullat ovat hyvä keksintö ja ainakin meikäläisen leivontataidon huomioiden taatusti tasalaatuisempia ja parempia. Taidankin lainata sun laskiaispullareseptiäsi. Kiitos vaan! T: Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin oli kuulemma eka pelikin menny! Resepti vapaasti käytettävissä :D kermaan laitan aina pari ruokalusikallista vaniljakastikejauhetta, niin ei lässähdä ;)

      Poista