Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

torstai 15. tammikuuta 2015

Aina kiire jonnekin

Jessus, mikä viikko...
Jääkiakkoo, vanhempainpalaverii, töitätöitätöitä :D
Ihanan pohjekivun oon ainakin onnistunu hankkimaan juoksentelulla. Maanantai-illalla 8 kilsan juoksu tuntui jo vähän; viimeinen niitti oli kuningasajatus työmatkaliikunnasta :PAjatus olis alkaa harrastaa aamulenkkeilyy, siis todellakin vielä ajatus. Voi olla, että tyyny ja peitto vetää pidemmän korren huomenaamulla ;)

Eniten kuitenki toivon, että tää mun vammanen jalka alkais kans toimii. Huomaa, että pitkä juoksutauko käy koville toin leikatun jalan kanssa. Huhtikuussa leikkauksesta tulee jo kaksi vuotta, ja nilkka on täysin kivuton, mutta edelleen oikea jalka heikompi

Iltapalaksi kokeiltiin tehä banaanipannareita vanhentuneiden banaanien kunniaksi ;) Aleksi kokkaili. Lapsille ja isännälle maistui hyvin.


Ohje oli niinkin helppo
2 banaania muusataan
2 munaa sekoitetaan joukkoon
kookosrasvaa paistamiseen

Nyt nukkumaan, ja valmistautumaan henkisesti neljän viikon YH-elämään, kun isäntä lähtee työreissulle :)2 kommenttia:

  1. Mulla liikunta on ollut viime aikoina juoksemisen sijaan enemmän kävelypainotteista...ja silti jalat on olleet enemmän tai vähemmän tukossa. Pitäis varmaan tehdä jotain lihashuoltoa. Mitäs se venyttely taas olikaan? Tsemppiä sinne "YH-arkeen" Kiirettä ja aikatauluttamista pukkaa täälläkin...:D

    VastaaPoista
  2. YH-aikakausi alkoi klo 5 kellonsoittoon. Kahvia naamaan, ja lenkille :) Nyt jo töissä eka kaffepaussi :D

    VastaaPoista