Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

maanantai 15. joulukuuta 2014

Voisko sataa vähän enemmän?

Niin vaan jatkuu joulukuu samois pohdinnois ku koko syksy. Pitäis lenkkeillä, pitäis syödä vähemmän ja terveellisemmin. Joopa joo, joulutorttujen väkertäminen, ja tietty syöminen kiinnosti jostain syystä tänäänKIN enemmän :P Apuakin oli tarjolla, kun esikoinen halus osallistua.

Pari naapurin poikaa tuli meille sadetta pakoon. Äidin suureksi yllätykseksi nuoriso valitsi puuhaksi Arvaa kuka-pelin. Jessus sitä naurua, jota huoneesta kuului :D
Joulutortuistaki päästii kätevästi eroon pelin parissa ;)Nää RM-keittiökoukut on mun suosikit. Voi vaihdella "roikotettavia" juttuja mielen ja vuoden ajan mukaan. Helppoa sisustamista.
Netflixistä leffaa ja lasilliset Blossaa; ei huono maanantai ;)Alkaa meidän pikkuparsonkin päästä jo joulutunnelmaan ;) Yritys saada tästä ei-niin-tottelevaisesta perheenjäsenestä kuva osoittautui aika haastavaksi. Ehkä vähän pienempi tonttulakki olis voinu auttaa asiaa. 


Aika ihana tunne; loma melkeen nurkan takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti