Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

torstai 18. joulukuuta 2014

Uneton yö

Viime yönä se sitten alkoi; joulustressi. Tunti meni valvoessa. Olo, ettei millään kerkee saamaan kaikkee valmiiksi. Lahjoja hankkimatta, ruoat ja juomat ostamatta. Siivoomiset ihan vaiheessa. KÄÄK! 

Pitäis ehtii käymään siellä ja täällä. Vähän vielä harrastamaankin. Eilen oli kuopuksen koulun joulujuhla. Tänään juhlitaan joulua omalla työmaalla. Ei ees ehdi ymmärtää, et huomenna alkaa loma! Nii just, mikä loma, ku pitää pää kolmantena jalkana juosta paikasta toiseen!

Oi että, ku odotan keskiviikkoiltaa, kun saa vaan NAUT-TI-A <3

Tää hirvee Enjaksaenpystyenkykene-fiilis alkoi eilen siitä, ku aamulla ennen töitä keitin riisipuuron valmiiks illan porkkanalaatikkoshowta varten... Enkös sitte unohtanu nostaa sen puuron jääkaappiin. Ei hätää; delegoisin rakkaan aviomieheni (sittemmin vähemmän rakkaan) soittamaan koulun jälkeen pojalle, joka laittaisi sen jääkaappiin.
No, viiden maissa kotiin tullessa puuro oli edelleen pöydällä. Voi €&%#{*)¥!

Voin kertoa, että ilo oli ylimmillään. Ja sen jälkeen mies toivoi olevansa myös viikonlopun töissä ;) :D

Aamulla lapset olivat kuitenkin kuitenkin saaneet aamupalan. Riisipuuroa, joka vielä silloin oli syömäkelpoista :P Iloitkaamme siitä ;)


Siivousproggiskin on edennyt romuläjähuoneeseen eli lasten telkkari-pelihuone on sentää hiukan paremmas hapes ku yleensä :)


Eilisen tsunamidokumentin jälkeen voiskin taas todeta, että todellakin elämässä voi olla suurempiakin murheita kuin yksi poisheitetty riisipuuro...
Joulu tulossa, ja rakkaimmat lähellä <31 kommentti:

  1. Relaa vaan! Tulee se joulu vähemmälläkin. Sellainen perussiivous riittää varmasti ja jouluruokien laittamisessakin teet asian kerrallaan.

    Katsoin myös sen tsunamidokumentin ja kyllä pisti taas miettimään näitä ihan perusasioita. Saa olla vain kiitollinen kaikista rakkaista ja nämä perusmurheet/- jäkätykset tuntuvat tuollaisen jälkeen niin turhilta...
    Jaksamista sinne "jouluturbulenssiin". Joulu tulee kuitenkin...

    VastaaPoista