Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

maanantai 15. joulukuuta 2014

Maanantaiaamu

Eilinen löytö omasta kaapista teki mut kyllä iloiseksi (ja todisti sen, et joskus kannattaa siivota). Löysin nimittäin Amanda B-kynttiläjalan, jota en ees muistanu omistavani. Olen varmaan saanut sen joskus lahjaksi, ja todennut, ettei oo yhtään mun tyylii. Ja mitä vielä! Nyt se sopi ihan täydellisest mun uusien RM-valokuvakehysten kanssa! Lisäks tähän asetelmaan kuuluu H&M Homesta ostettu kynttilä :)

Riviera Maisonin Cordoba-kehykset ja Kitchen hookit. Rakastunut <3

Tässä hän on :)

Illan jouluvalmistelut meni yömyöhään, ja nyt sen kyllä tuntee nahoissaan :D
Imelletetty perunalaatikko on nyt kuitenki tehty ja taputeltu. Jotenki mulla oli ongelma tajuta, että sitä tulisi nii järkyttävän paljon :D No, jos tekis porkkana- ja lanttulaatikkoa sit vähemmän....

Tää joulunodotus on ihana tunne <3


Nyt aamukahvit. Enää viisi työpäivää edessä; torstaina työpaikallani päiväkodissa vietetään joulujuhlia. Perjantain työpäivä on lyhyt, ja sitten pääsen ansaitulle lomalle ;)
3 kommenttia:

  1. Mitä, häh? Oletko ihan oikeasti kirjoittanut postauksen aamulla kuuden jälkeen...? Minä harrastan nykyisin ajoitettuja postauksia, kun ei meinaa muuten ehtiä. Eli joku ilta kirjoittelen luonnoksia /pohjia valmiiksi ja jossain vaiheessa sitten julkaisen ne joko heti valmistuttuaan tai ajastettuna. Nytkin on muutama luonnos odottelemassa julkaisupäivää...lähiaikoina. Kannattaa siis vierailla sivustoillani. :D Loma häämöttää täälläkin. Jaksaa, jaksaa, painaa, painaa!!!!

    VastaaPoista
  2. Joo, ihan ihka oikeest herään älyttömän aikasin, jotta ehin juomaan kahvii, lukee lehtee, ulkoiluttaa koiraa jne. Rakas mieheni kutsuu tätä "haahuiluksi" :D Hänen mielest on ihan älytöntä herätä nii aikasi.

    VastaaPoista