Tietoja minusta

Oma valokuva
37-vuotiaan lastentarhanopettajan ajatuksia ja elämää. Harrastuksina juokseminen, puutarha, sisustaminen ja ruoanlaitto. Asiaa ainaisesta laihduttamisesta ;)

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Huokaus

Viimeinen joulunlaittoon liittymätön velvollisuus suoritettu. Jäkisottelun toimitsijavuoro hoidettu, ja nyt saa keskittyä olennaiseen. 

Tosin meidän joulunviettosuunnitelmiin tuli mutkia matkaan, kun isännän työkuviot on taas mitä on. Vapaata piti olla, mut nyt näyttää pahalta sen suhteen. Onneks olen kutsunu vanhempani meille aatoks, ettei tarvii kolmestaan lasten kanssa jouluaattoa viettää. No, toivoa vielä on, että iskäkin pääsis jouluna kotiin, mutta se selviää myöhemmin...
Koti alkaa olla viimeistä silausta vaille valmis. Ruoanlaittohommia on edessä vielä paljon, mutta ei hätää, oon lomalla :)

Amaryllis avaamassa kukkaansa jouluksi. 
Nyt aamukahvia, ja ruuhka-Prismaan ostoksille!2 kommenttia:

 1. Täällä jouluvalmistelut myös suht hyvässä mallissa. Kuusi koristellaan tänään ja kaupasta olen tuonut pikku hiljaa ruokia. Pitäsii mennä vielä kerran kaupungille ostamaan viimeiset lahjat...ettei jäisi viime tippaan.
  Kuulutuskeikka onnistui ilmeisesti hyvin? Meillä oli kotona sen verran ohjelmaa, ettei ehdittylään paikan päälle kuuntelemaan ;)
  Ihanaa, nyt sataa lunta!!!! Taitaa täälläkin olla se valkoinen joulu! Jos en ehdi enää tänne kommentoimaan, laitan tässä vaiheessa hyvän joulun toivotukset koko teidän perheelle!!!! Jouluhalauksin, Satu

  VastaaPoista
 2. Kuulutukset sujui hyvin, kun Niina tuli ystävällisesti kirjaamaan :)
  Oikein ihanaa joulua teillekin!
  Huomasin muuten, että tammikuusta alkaen kannatetaan samaa joukkuetta ;)

  VastaaPoista